Σε απόσταση μόλις μίας ώρας από την Αττική η Αίγινα δεν είναι τυχαία ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για αναζωογονητικά weekends ή ακόμη και ημερήσιες εκδρομές με νησιωτική αύρα.

Με την αναβάθμισή της τα τελευταία χρόνια να είναι αισθητή, έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό και να καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες επιλογές όσων θέλουν να απολαύσουν όλα όσα έχει να τους προσφέρει ένα νησί, χωρίς ωστόσο να «χάσουν», αναφορικά με τη διασκέδαση, κάτι από εκείνα που θα μπορούσαν να απολαύσουν στην πόλη.

Σε αυτό, βέβαια, συμβάλλουν και οι επιχειρήσεις του νησιού και ως προς τη διασκέδαση η «ναυαρχίδα» της νυχτερινής ζωής στην Αίγινα, που δεν είναι άλλη από το Ellinikon Seaside, στη χώρα του νησιού -πιο συγκεκριμένα στην παραλιακή Τότη Χατζή.

Ένα μαγαζί-θεσμός, θα μπορούσαμε να πούμε, που γράφει τη δική του ιστορία στο νησί καθώς εδώ και 30 χρόνια δίνει το ρυθμό στα βράδια όσων επισκέπτονται το νησί του Αργοσαρωνικού, βάζοντας τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στις καλοκαιρινές νύχτες ντόπιων και επισκεπτών.

Πρόκειται για το μοναδικό καλοκαιρινό club στο νησί που διοργανώνει μεγάλα καλοκαιρινά events, ενώ η παραθαλάσσια τοποθεσία του μέσα στην πόλη της Αίγινας σε ένα υπέροχο ανακαινισμένο νεοκλασικό με μοντέρνους και πολύ προσεγμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους -διαθέτει ένα υπέροχο υπαίθριο χώρο με open bar- το κάνει εύκολα προσβάσιμο από όλους, χωρίς να χρειαστεί κάποιο μεταφορικό μέσο για να το προσεγγίσει κανείς.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι πρόκειται για ακόμη ένα συνηθισμένο νησιωτικό club, το Ellinikon Seaside έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Εκτός από τη διαχρονικότητα που το χαρακτηρίζει και την επιτυχημένη πολυετή πορεία που έχει σημειώσει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το 1993, στο stage του φιλοξενεί κάποια από τα πιο δημοφιλή ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα lives του γίνονται sold out -όπως συνέβη και με τα τρία τελευταία όταν στη σκηνή του βρέθηκαν οι FY στις 18 Ιουλίου, Ζοζεφίν στις 8 Αυγούστου και Trannos στις 23 Αυγούστου- ενώ μικροί και μεγάλοι, με έντονη την ανάγκη για ανέμελη διασκέδαση, γίνονται μια παρέα.

Κάτι που αναμένεται να συμβεί και στη συναυλία με τον Light τη Δευτέρα στις 29 Αυγούστου. Ο διάσημος trapper θα ανέβει στο stage του Ellinikon Seaside και με τα τραγούδια του θα συνεπάρει το κοινό στο τελευταίο καλοκαιρινό πάρτι στο νησί!

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το sold out live του Trannos στο Ellinikon Seaside

Πληροφορίες

Τότη Χατζή 10, Αίγινα, 6936 111213, 22970 28605

ellinikon.net