Για πολλούς από εμάς, οι ταινίες και τα βιβλία του Harry Potter, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της παιδικής ηλικίας και το φετινό reunion των συντελεστών αυτή της μεγάλης παραγωγής σίγουρα μας συγκίνησε και ξύπνησε πολλές αναμνήσεις.

Το Lordoftheseries.gr ξεχώρισε πέντε συγκινητικές στιγμές από το reunion και μας τις παρουσιάζει.

1. Η Emma Watson σκεφτόταν να αποχωρήσει

Η Emma Watson μίλησε για το γεγονός ότι σκεφτόταν να αποχωρήσει από τις ταινίες καθώς είχε αρχίσει αν αισθάνεται πολύ μόνη και φοβισμένη με την ξαφνική φήμη και σίγουρα ήταν μία στιγμή κατά την διάρκεια του reunion που πολλοί φαν συγκινήθηκαν.

2. Το Harry Potter αποτέλεσε καταφύγιο για πολλούς!

Η Helena Bonham Carter και το υπόλοιπο καστ μίλησαν για τον τεράστιο αντίκτυπο που είχαν οι ταινίες σε όσους τις λάτρεψαν, καθώς βοήθησαν πολλούς που ένιωθαν μόνοι ή που ένιωθαν ότι δεν ανήκαν στο κοινωνικό σύνολο να ταυτιστούν με χαρακτήρες από τις ταινίες και αυτό σίγουρα βοήθησε.

3. Όταν ο Tom Felton μίλησε για την κινηματογραφική του μητέρα

Ο Τom Felton συγκινήθηκε αρκετά όταν αναφέρθηκε στην κινηματογραφική του μητέρα, Helen McCrory, η οποία απεβίωσε το 2021.

4. Ο Hagrid θα είναι πάντα εδώ!

O Robbie Coltrane μίλησε για την κληρονομιά των ταινιών και παρόλο που όπως δήλωσε ο ίδιος δεν θα βρίσκεται εδώ σε 50 χρόνια, ο Hagrid θα μείνει για πάντα ζωντανός.

5. Το τέλος του reunion!

Η συγκίνηση του Daniel Radcliffe στο τέλος του reunion και μία από τις αγαπημένες σκηνές όλου του franchise με τον Alan Rickman στο ρόλου του Snape και την ατάκα Always θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.