Την οργή του για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς όπως υποστήριξε ότι δεν θέλει να παίζει μόνο εμβολιασμένους σχολίασε με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος.

Ο αρχισυντάκτης στα Ellinika Hoaxes κατηγορεί τον Άρη Σερβετάλη πως «κρέμασε τους ηθοποιούς της παράστασης και όσους εργάζονται σε ένα θέατρο» αναφέροντας πως «τους έστειλε στην ανεργία στην αρχή της θεατρικής περιόδου».

«Δεν είχε ούτε την ευαισθησία να δώσει διορία στους υπευθύνους του θεάτρου να βρουν αντικαταστάτη ως είθισται» υπογραμμίζει και τον χαρακτηρίζει «οπαδό της ”υγειονομικής τυραννίας”» ενώ τον ρωτά εάν έχει πάει σε ΜΕΘ για να δει τι συμβαίνει.

«Έτσι συμπεριφέρονται οι έχοντες το “σύνδρομο του Μεσσία”» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Άρης Σερβετάλης

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Αλικάκου έχει ως εξής:

«Μωρέ… μπράβο στον κύριο Σερβετάλη!

Κρέμασε τους ηθοποιούς της παράστασης (και όσους εργάζονται σε ένα θέατρο: τεχνικοί, καθαριστές, ταξιθέτριες κ.α.) και τους έστειλε στην ανεργία στην αρχή της θεατρικής περιόδου.

Δεν είχε ούτε την ευαισθησία να δώσει διορία στους υπευθύνους του θεάτρου να βρουν αντικαταστάτη (ως είθισται).

Ε βέβαια, έτσι συμπεριφέρονται οι έχοντες το “σύνδρομο του Μεσσία”.

Κατεβάζω την παράσταση εδώ και τώρα. Δεν δίνω δεκάρα για κανέναν, παρά μόνο να σώσω τον κόσμο με την μεγάλη ΙΔΕΑ… που έχω για τον εαυτό μου!

Οπαδός της ”υγειονομικής τυραννίας” και αυτός. Έχει πάει σε ΜΕΘ (83% ανεμβολίαστοι) που πασχίζουν να πάρουν ανάσα επί βδομάδες, να δει τι εστί τυραννία; Ή σε κηδεία να κλαίνε τα παιδιά τον πατέρα τους, που δεν θα τον ξαναδούν, να δει τι θα πει τυραννία για μια ζωή;

Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά προκειμένου να κάνουμε το κομμάτι μας ζημιώνοντας άλλους. Θες να το κάνεις βρε άνθρωπε; Κάντο.Οι συνάδελφοί σου και οι εργαζόμενοι στο θέατρο δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν την πλάνη και το ζηλωτισμό σου.

Έτσι θα τον συμβούλευε ένας καλός χριστιανός. Τον… χριστιανό».

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Αλικάκου για τον Άρη Σερβετάλη

Μωρέ… μπράβο στον κύριο Σερβετάλη! Κρέμασε τους ηθοποιούς της παράστασης (και όσους εργάζονται σε ένα θέατρο:…

Posted by Δημήτρης Αλικάκος on Monday, November 22, 2021