Τα νέα μέτρα τα οποία πήρε η κυβέρνηση προκειμένου να μπορέσει να πείσει τους ανεμβολίαστους να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ξεκίνησαν να ισχύουν από σήμερα Δευτέρα (22/11). Μεταξύ άλλων, με βάση αυτά τα μέτρα, οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να επισκέπτονται τα θέατρα. Ο Άρης Σερβετάλης, εξαιτίας αυτής της παραμέτρου αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Σύμφωνα με το Live News του Mega, ο ηθοποιός φέρεται να δήλωσε στον σταθμό πως δεν δέχεται το διαχωρισμό των ανθρώπων μεταξύ σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και ως εκ τούτου αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση.

Με δεδομένο, ότι η παράσταση ήταν μονόπρακτο, δηλαδή συμμετείχε μόνο εκείνος, μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει, το έργο «κατέβηκε».

Υπενθυμίζεται ότι παλαιότερα μπορούσαν να μπουν στα θέατρα και οι ανεμβολίαστοι με rapid test κάτι το οποίο πλέον δεν ισχύει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.