Τι και αν έχει περάσει κοντά ένας μήνας από την προβολή του, το «Squid Game- Το Παιχνίδι του Καλαμαριού» φιγουράρει ακόμα στην πρώτη θέση στα παγκόσμια top10 του Netflix. Σίγουρα η απορία πολλών είναι τι θα γίνει και αν θα υπάρξει 2η season.

Ο δημιουργός της σειράς Hwang Dong-hyuk μίλησε στην hollywoodreporter.com όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr και είπε κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του. Προσοχή γιατί στις απαντήσεις του περιέχονται spoilers.

Θυμίζουμε πως η season τελειώνει με τον πρωταγωνιστή Gi-hun να είναι στο αεροδρόμιο και τελικά να μην μπαίνει στο αεροπλάνο για να φύγει, αλλά να γυρνά πίσω με σκοπό του (μάλλον) να τους αποκαλύψει.

Ο Hwang Dong-hyuk δήλωσε: «Υπήρχαν και κάποιες ιστορίες στην σειρά που δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμη. Για παράδειγμα η ιστορία με τον αστυνομικό και τον αδελφό του που ήταν ο Εκπρόσωπος. Οπότε αν καταλήξουμε να ξεκινήσω να γράφω μία δεύτερη season θα ήθελα να εξερευνήσω αυτή την ιστορία. Επίσης άλλο ένα παράδειγμα είναι οι άνδρες με τα κουστούμια, αυτοί που έβρισκαν και στρατολογούσαν τους παίκτες μέσω του παιχνιδιού ddakji όπου και ανάλογα με το αποτέλεσμα έδιναν και τις κάρτες. Βέβαια δεν ξέρω κάτι ακόμα, αλλά αν αποφασιστεί μία δεύτερη season, υπάρχουν ακόμα ιστορίες που μπορούν να ειπωθούν».

Αυτά που αναφέρει ο δημιουργός Hwang Dong-hyuk είναι πράγματα που λίγο πολύ όλοι έχουμε σκεφτεί και θα θέλαμε να δούμε, όπως και την στρατολόγηση και την ιεραρχία των υπαλλήλων. Υπομονή λοιπόν για το πότε θα ανακοινωθεί μία δεύτερη season, καθώς με τα 900εκ. δολάρια που έφερε η σειρά στο Netflix, δεν νομίζω πως ακόμη σκεφτόμαστε αν θα υπάρξει. Βέβαια Netflix είναι αυτό, ποτέ δεν ξέρεις.