Η πραγματική ζωή μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως οι ταινίες ή οι αγαπημένες μας τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά υπάρχουν τρόποι να προσποιούμαστε, τουλάχιστον, ότι έστω και για ένα Σαββατοκύριακο μπορούμε να ζήσουμε σαν τους πρωταγωνιστές της μεγάλης και της μικρής οθόνης. Χάρη στην Airbnb, όλοι έχουν την ευκαιρία να μείνουν σε σπίτια, διαμερίσματα, ακόμη και πολυτελή κτήματα που έχουν προβληθεί σε δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, και όχι μόνο, αρκεί φυσικά να διαθέτουν και το αντίστοιχο αντίτιμο.

Twilight

Σπίτι twilight

Αν πάντα ονειρευόσασταν να γίνετε βαμπίρ, όπως η Μπέλα Σουάν στο franchise ταινιών «Twilight», το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι το σπίτι της οικογένειάς της που εμφανίζεται στην ταινία. Πρόκειται για μια κατοικία του 1930, η οποία βρίσκεται στο St. Helens, στο Όρεγκον -σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Πόρτλαντ-και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια. Οι τιμές κυμαίνονται από 350 έως 450 δολάρια ανά διανυκτέρευση, ενώ απαιτείται ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων. Από τον ύπνο στο υπνοδωμάτιο της Μπέλα μέχρι το βλέμμα στο ίδιο παράθυρο όπου η Μπέλα παρατηρούσε τον Έντουαρντ να παρκάρει έξω, υπάρχουν πολλές εικονικές στιγμές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για να βιώσετε και οι ίδιοι. Επιπλέον, θα βρείτε αναμνηστικά «Twilight» διάσπαρτα σε όλο το χώρο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Breaking Bad

Σπίτι Breaking Bad

Ο Bryan Cranston (Walter White) και ο Aaron Paul (Jesse Pinkman) γύρισαν το τρίτο επεισόδιο της 5ης σεζόν του «Breaking Bad» σε αυτό το σπίτι στο Νέο Μεξικό, στις ΗΠΑ, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για να το επισκεφτούν οι αμετανόητοι θαυμαστές της σειράς. Και με 360 τ. μ. χώρο και τέσσερα υπνοδωμάτια, υπάρχει άφθονος χώρος για να αναπαραστήσετε τις αγαπημένες σας στιγμές από το σόου. Επιπλέον, μπορεί να κανείς να ζητήσει από τους οικοδεσπότες της κατοικίας να συμπεριλάβουν το ειδικό πακέτο «Breaking Bad» στη διαμονή τους, το οποίο αποτελείται από κοστούμια hazmat και στολές Vamanos Pest, οι οποίες φορέθηκαν στο συγκεκριμένο επεισόδιο του «Breaking Bad» που γυρίστηκε στο σπίτι.

Avengers: Endgame

Σπίτι Avengers: Endgame

Αυτή η εκπληκτική καμπίνα δίπλα στη λίμνη εμφανίστηκε στο «Avengers: Endgame» όταν ο Τόνι Σταρκ (IronMan) αποφάσισε να αποσυρθεί και να αφιερωθεί στην οικογένειά του. Βρίσκεται στους λόφους Chattahoochee του Fairburn, στη Τζώρτζια των ΗΠΑ, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια και διατίθεται αντί του ποσού των 690 δολαρίων/ διανυκτέρευση, με ελάχιστο διαμονής τα τρία βράδια. Το ακίνητο βρίσκεται στο αγρόκτημα Bouckaert, μόλις 30 λεπτά έξω από την Ατλάντα, προσφέροντας δυνατότητες ψαρέματος, πεζοπορίας και εξερεύνησης της φάρμας στους επισκέπτες της.