Η Apple TV+ σίγουρα ποντάρει αρκετά σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πλατφόρμας και το Ted Lasso με την ολοκλήρωση της 2ης σεζόν απέδειξε πως δικαίως είναι η “βιτρίνα” του καναλιού, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε με την μεγάλη επιτυχία της σειράς στα φετινά Emmy, όπου και απέσπασε 4 βραβεία.

Ακολουθεί το review από την ομάδα του Lordoftheseries.gr

Η 2η σεζόν της σειράς επικεντρώνεται στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν, κατά την οποία η ομάδα του Ted Lasso, AFC Richmond αγωνίζεται στην 2η κατηγορία της Αγγλίας, την Championship ύστερα από τον υποβιβασμό της από την Premier League. Η καινούργια σεζόν βρίσκει αγαπημένους χαρακτήρες που αποχώρησαν από την ομάδα όπως ο Roy Kent και ο Jamie Tartt σε καινούργια επαγγελματικά μονοπάτια τα οποία όπως φαίνεται δεν τους ικανοποιούν, ενώ παράλληλα βλέπουμε την εισαγωγή της Sharon Fieldstone (Sarah Niles), μία αθλητική ψυχολόγος που προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη στην ομάδα αυτή την σεζόν και που σίγουρα συμβάλλει σημαντικά στην απόδοση των παικτών.

Κάτι το οποίο κάνει εξαιρετικά η 2η σεζόν της σειράς είναι η αναπτύξη των βασικών και μη χαρακτήρων της σειράς, κάτι το οποίο δίνει περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο σε χαρακτήρες που ίσως δεν είχαμε απολαύσει και τόσο πολύ στην 1η σεζόν. Για παράδειγμα μερικές από τις ιστορίες που ξεχωρίζουν είναι η επαγγελματική εξέλιξη της Keely, η προσωπική ζωή της Rebecca μετά το διαζύγιο της αλλά και η προσωπική ωρίμανση του Jamie. Οι χαρακτήρες στο Ted Lasso είναι το δυνατό ατού της σειράς και σε αυτό βέβαια συμβάλλει και το σενάριο της σειράς, το οποίο για μία ακόμη φορά ειναι εξαιρετικό.

Η 2η σεζόν του Ted Lasso έκανε εξαιρετική δουλειά από άποψης σεναρίου και ανάπτυξης χαρακτήρων, με το φινάλε της σειράς σίγουρα να θέτει τα θεμέλια για την 3η σεζόν του. Εάν είστε φαν των dramedy, το Ted Lasso σίγουρα είναι μία σειρά που θα λατρέψετε, καθώς κρατάει τις ισορροπίες μεταξύ κωμωδίας αλλά και δράματος, με το χιούμορ να είναι όσο πρέπει και δικαίως είναι μία από τις καλύτερες σειρές της χρονιάς.