Η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele επέστρεψε μετά από έξι χρόνια απουσίας στην μουσική σκηνή. Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού «Easy on me» που με τους στίχους του εξηγεί τους λόγους για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της και τα συναισθήματά της. Στις πρώτες οχτώ ώρες της προβολής του το τραγούδι συγκέντρωσε πάνω από 11 εκατομμύρια views.

Με το γνωστό της στυλ η τραγουδίστρια «ικετεύει» τον πρώην σύζυγό της Σάιμον Κονέκι να τη συγχωρέσει για το διαζύγιο. Μέσω των στίχων του τραγουδιού «Easy on me», η Αντέλ ξεκαθαρίζει πως δεν ήθελε ο πρώην άντρας της να την μισεί για την απόφασή της να χωρίσουν το 2019. Του ζητά να «είναι ήρεμος μαζί μου», ενώ η γεννημένη στο Τότεναμ λέει ότι οι βασικοί λόγοι ήταν ότι «ήταν νέα» και δεν είχε «την ευκαιρία» να «ζήσω τον κόσμο γύρω μου».

Συνεχίζει η Αντέλ λέγοντας ότι «άλλαξε» προκειμένου να βάλει σε προτεραιότητα τον γιο της και τον Σάιμον. Δούλεψε «πολύ σκληρά» για να σώσει τον γάμο της πριν πει την φράση «τώρα τα παρατάω».

Πολλοί πίστευαν ότι η βραβευμένη τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη από το 2016, αλλά πρόσφατα αποκάλυψε ότι παντρεύτηκαν το 2018 σύμφωνα με την Mirror.

Το τραγούδι είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει από το άλμπουμ της με τίτλο “30”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου. Η ίδια δήλωσε: «Αυτό το τραγούδι είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του άλμπουμ». Kαι συνεχίζει: «Δεν ήμουν καθόλου κοντά σε αυτό που ήλπιζα ότι θα ήμουν όταν μπήκα στα 30 πριν από σχεδόν τρία χρόνια. Στην πραγματικότητα το αντίθετο (συμβαίνει). Βασίζομαι στη ρουτίνα και τη συνέπεια για να νιώθω ασφάλεια, πάντα αυτό έκανα. Κι όμως, εκεί ήμουν, εν γνώσει μου – πρόθυμα ακόμα- ρίχτηκα σε έναν λαβύρινθο απόλυτου χάους και εσωτερικής αναταραχής» είπε η Αντέλ.