Η Ζυθοποιεία Πηνειού, μια από τις μεγαλύτερες & δυναμικά αναπτυσσόμενες Ανεξάρτητες Μικροζυθοποιίες της χώρας μας, μαζί με την GRANIKAL φέρνουν στην ελληνική αγορά αυτό που ακριβώς χρειαζόμαστε… μια νόστιμη μπύρα, που όμως δεν είναι σαν όλες τις άλλες…την Lola Fresh.

Η Lola αγαπάει την craft μπύρα και για αυτό μας παρουσιάζει 3 διαφορετικές φρέσκιες  και βραβευμένες μπύρες: Pilsner, IPA και Belgian Ale που οι φίλοι της μπύρας θα λατρέψουν.

Η Lola Pilsner (5% ABV) είναι φρέσκια και απαστερίωτη μπύρα, ξανθιά με λευκό αφρό, ελαφρώς πικρή με πικάντικη επίγευση και μεγάλη διάρκεια. Ιδανικά απολαύστε την με σαλάτες, λευκά κρέατα, βραστά λουκάνικα και τηγανητά ορεκτικά.

Η Lola Belgian Ale (5.5% ABV) είναι φρέσκια με χάλκινο χρώμα, πυκνό αφρό, γεύσεις ψωμιού και μπισκότου και πικάντικη επίγευση. Συνδυάζεται τέλεια με οποιοδήποτε γεύμα, αλλά κυρίως με ψητό ψάρι, κοτόπουλο και ζυμαρικά και κρεμώδη τυριά. 

H Lola IPA (6% ABV) είναι φρέσκια και απαστερίωτη μπύρα τύπου American Indian Pale Ale με χάλκινο χρώμα, πλούσιο λευκό αφρό και αρώματα εσπεριδοειδών. Ταιριάζει τέλεια με burger, ασιατική  και μεξικάνικη κουζίνα.

Η -επί ζύθου- νέα συμμαχία Ζυθοποιίας. Πηνειού – Granikal,  φέρνει στα ποτήρια μας και τις τρεις παραπάνω ετικέτες, και υπόσχεται στο μέλλον και άλλες ελληνικές  μπύρες με υπέροχη  γεύση που θα λατρέψετε.

Και οι τρεις ετικέτες διανέμονται πανελλαδικά από την GRANIKAL.