Όσο ο καιρός το επιτρέπει ακόμη τα καθιερωμένα στέκια στην πόλη με θέα, είτε αυτή είναι στην Ακρόπολη, τη θάλασσα ή ακόμη και την ίδια την Αθήνα, στρώνουν ακόμη τραπεζάκια έξω και μας περιμένουν να απολαύσουμε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό μας με την υπέροχη θέα που προσφέρουν απλόχερα.

Με φυσικό φόντο την Ακρόπολη

Retire

Retire

Το Ergon House μας έχει συνηθίσει μόνο σε πρωτότυπες ιδέες, όπως και αυτή που συναντάται στην ταράτσα του (Μητροπόλεως 26- 28). Φωτάκια που δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα, η Ακρόπολη σε gros plan και ένα μπαρ- καντίνα με ελάχιστες αλλά νόστιμες γευστικές προτάσεις και σούπερ cocktails για τα βράδια κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας.

City Zen

City Zen

Στα αδιαμφισβήτητα δυνατά «χαρτιά» του, που μας κάνουν να το επιλέγουμε ξανά και ξανά, η εκπληκτική open air ταράτσα του, απ’ όπου η θέα στην Ακρόπολη είναι απρόσκοπτη και μαγευτική. Λειτουργεί όλο το χρόνο, πάντα καιρού επιτρέποντος, ενώ στα συν του συγκαταλέγεται το μπαλκόνι περιμετρικά του εσωτερικού του χώρου.

Tο all day bar-restaurant, επί της Μητροπόλεως (νο 80), στο Μοναστηράκι, με την οικεία ατμόσφαιρα και τη ρετρό αισθητική αποτελεί ιδανική επιλογή για καφέ, φαγητό και ποτό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η κουζίνα του εστιάζεται στη μεσογειακή γαστρονομία, με προτάσεις όπως ριζότο, burgers, ζυμαρικά και πίτσα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Με θέα θάλασσα

Ark

Ark

Αδιαμφισβήτητα το Ark συναντάται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία επί της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Στο ύψος της Γλυφάδας, αποτελεί all day επιλογή για όλους εκείνους που εκτός από τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό τους, θέλουν να απολαύσουν και την υπέροχη θέα που προσφέρει στη θάλασσα.

Προτάσεις της ελληνικής κουζίνας πρωταγωνιστούν στο χώρο του εστιατορίου, ενώ στον all day ο ποιοτικός καφές και τα εξαιρετικά cocktails.

Ιστιοπλοϊκός

Ιστιοπλοϊκός

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία στον Πειραιά, στο γραφικό λιμανάκι του Μικρολίμανου, ο Ιστιοπλοϊκός σας υποδέχεται με άκρως ανανεωμένη «εμφάνιση» σε έναν μοντέρνο χώρο με βασικά χαρακτηριστικά τα γήινα χρώματα, τις μοντέρνες γραμμές και έντονο το στοιχείο του ξύλου.

Με την αίσθηση ότι αιωρείστε πάνω από τη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα όμορφο περιβάλλον. Προτιμήστε την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Οι εικόνες που απλώνονται μπροστά σας απλά μαγικές.

Με όλη την πόλη στο πιάτο

Apolis

Apolis

Αδιαμφισβήτητα από τα πιο διάσημα στέκια στην Πετρούπολη, ο πολυχώρος Apolis στο λόφο του Αγίου Δημητρίου προσφέρει όλη την Αθήνα στα… πόδια σας! All day cafe-bar και εστιατόριο, ξεχωρίζει για τον cozy και παρεΐστικο, μοντέρνο χώρο του, προσφέροντας αμέτρητες ώρες χαλάρωσης με πανοραμική θέα της πόλης. Πιάστε τραπέζι για να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδεία γευστικών σνακ και χειροποίητων γλυκών