Η πόρτα του Sodade, του πρώτου (gay) club στο Γκάζι άνοιξε το Νοέμβριο του 1999. Οι ιδιοκτήτριές του Ρένα και Μαίρη, δεν γνώριζαν ούτε μπορούσαν να φανταστούν τότε την εξέλιξή του μέσα στο χρόνο και την αποδοχή που θα συναντούσε από τον κόσμο, φτάνοντας, έτσι, την Κυριακή στις 14 Δεκεμβρίου να γιορτάζει τα 15 χρόνια της επιτυχημένης και συνεχούς πορείας του.

Οι πόρτες για το γενέθλιο πάρτυ ανοίγουν στις 00.00, ενώ ταυτόχρονα το ίδιο βράδυ θα παρουσιαστεί στους θαμώνες του και το (καθιερωμένο) εκκεντρικό και ευφάνταστο χριστουγεννιάτικο décor, χωρίς να λείπουν, ωστόσο, οι εκπλήξεις με κληρώσεις και super πλούσια δώρα.

Η μουσική, η ατμόσφαιρα και οι άνθρωποί του, είναι και οι παράγοντες που συνετέλεσαν στην επιτυχημένη πορεία του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι για τη διασκέδασή τους το έχουν επιλέξει από τη Νάνα Μούσχουρη και τον Jean Paul Gaultier, μέχρι τη Βάνα Μπάρμπα, την Έλενα Παπαρίζου και την Ελένη Φουρέιρα. Ποιος δεν θα λάτρευε, άλλωστε, να διασκεδάζει μέχρι πρωίας σε ένα μαγαζί που τον κάνει να νιώθει οικεία και ευχάριστα, σαν να βρίσκεται σε φιλικό του περιβάλλον;

Σημειώστε ότι το Sodade2 απαρτίζεται από τρία διαφορετικά stages, αποτελώντας έτσι μοναδική πρόταση διασκέδασης στο Γκάζι που δίνει τη δυνατότητα επιλογής είδους μουσικής. Το πρώτο stage «χορεύει» με mainstream μουσικές επιτυχίες, ενώ το δεύτερο απολαμβάνει deep & tech house.

Το τρίτο λειτουργεί κυρίως από την άνοιξη μέχρι το Σεπτέμβριο, καθώς πρόκειται για εξωτερικό χώρο ο οποίος είναι στην ουσία ένα open air cocktail bar. Κάθε Δευτέρα στο Sodade θα διασκεδάσετε με ελληνικές μουσικές επιτυχίες, ενώ κάθε Τρίτη η μουσική κινείται σε r’n’b ρυθμούς.

Tip: Η είσοδος για το πάρτυ είναι 7 ευρώ/ άτομο με δυνατότητα κατανάλωσης 3 ποτών.

Info:

Kαθημερινά: από τις 00.00
Τιμές: 5 ευρώ (είσοδος με μπύρα ή κρασί), 7 ευρώ (ποτό), από 8 ευρώ (cocktail)

Τριπτολέμου 10, Αθήνα
Τηλ. 210 3468657
www.facebook.com/Sodade2

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!