Ήταν μια υπέροχη έκπληξη από την Αυστραλία, μια σειρά φαντασίας για όλη την οικογένεια που προβλήθηκε το 2018 και κατέφτασε αργοπορημένη στο Netflix.

Σήμερα είναι διαθέσιμα και τα 20 επεισόδια του πρώτου κύκλου στο Netflix, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στα τέλη του 2020 σε κάποιες χώρες (όπως η Ελλάδα) και πολύ πρόσφατα στις υπόλοιπες.

To Γραφείο των Μαγικών Ιστοριών: Τι γίνεται με τον 2ο κύκλο και πότε τον περιμένουμε στο Netflix

Η Kyra ανακαλύπτει ένα μαγικό βιβλίο, το οποίο θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Εκεί μέσα κρύβεται ένα μαγεμένο βασίλειο, με νεράιδες και ξωτικά και κάθε άλλο πλάσμα της φαντασίας. Μόνο που εκεί εγκυμονεί και ένας μεγάλος κίνδυνος και για τους δύο κόσμους και η έφηβη θα γίνει η μόνη που μπορεί να ενώσει τις δύο διαστάσεις, ξορκίζοντας το κακό.

Η φανταστική αυστραλιανή σειρά έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2018 σε τοπικό κανάλι (Eleven) και λίγο μετά την αγόρασε το Nickelodeon, απ’ όπου την έμαθε και ο υπόλοιπος πλανήτης.

Πλέον είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από το Netflix, φτάνοντας στο Top 10 πολλών χωρών. Κανείς δεν χόρτασε όμως με τα 20 επεισόδια και όλοι αναρωτιούνται πότε θα δούμε τα καινούρια.

Η σειρά ανανεώθηκε τον Νοέμβριο του 2019 και όπως μαθαίνουμε από το MirageNews, η παραγωγή τους ολοκληρώθηκε μάλιστα μέσα στο 2020.

Στην Αυστραλία θα αρχίσει να προβάλλεται στις 10 Ιουλίου 2021 και από τον φετινό Αύγουστο θα καταφτάσει στο Nickelodeon κάποιων χωρών. Χωρίς να αναφέρεται ωστόσο σε ποιες.

Πότε την περιμένουμε όμως στο Netflix; Πολύ δύσκολες οι προβλέψεις εδώ, μιας και το ίδιο το κανάλι δεν έχει πει τίποτα για την ώρα. Πιθανότατα μετά την προβολή του στο Nickelodeon, αυτή είναι η πιο ασφαλής πρόβλεψη.

Αν μάλιστα τηρηθούν τα ίδια χρονοδιαγράμματα, τότε δεν την περιμένουμε στο Netflix πριν από το 2023.