Μπορεί το Supernatural να ολοκληρώθηκε μετά από 15 σεζόν η ιστορία όμως φαίνεται πως δεν έχει λάβει τέλος. Συγκεκριμένα η ιστορία των Winchesters δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς το CW ετοιμάζει ένα Prequel Spinoff αφιερωμένο στους γονείς του Dean και του Sam.

Η σειρά θα λέγεται «The Winchesters» και την παραγωγή έχει αναλάβει ένα αγαπημένο ζευγάρι του Supernatural.

Η σειρά έρχεται από το ζευγάρι Ackles η σειρά αναμένεται να εξερευνήσει πως γνωρίστηκε ο John και η Mary και πως έβαλαν τα πράγματα σε σειρά προκειμένου να σωθεί η αγάπη τους αλλά και ο κόσμος. Η σειρά θα έχει την άμεση συμμετοχή του Ackles καθώς πέρα από παραγωγός θα είναι και αφηγητής της σειράς.

Το σενάριο του Project θα αναλάβει ακόμα ένας γνώριμος του Supernatural ο Robbie Thompson που ήταν παραγωγός της μητρικής σειράς.

Εντύπωση δημιουργεί το γεγονός, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr ότι ο Jared Padelecki όχι μόνο δεν έχει κάποια συμμετοχή στην σειρά (για την ώρα) αλλά δεν ήξερε καν ότι κάτι τέτοιο είναι στα σκαριά. Ο ίδιος με την σειρά του ευχήθηκε αλλά φαίνεται μια δόση «πικρίας» να φαίνεται στο σχόλιο του.

Αν η σειρά πάρει το πράσινο φως θα είναι η πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια του δικτύου για ένα Spinoff μετά τις δύο προηγούμενες αποτυχίες του με το «Supernatural: Bloodlines» και «Wayward Sisters». Φαίνεται ωστόσο πως τώρα με την μητρική σειρά να έχει ολοκληρωθεί οι πιθανότητες πραγματοποίησης του Spinoff να είναι καλές.