Από την πρεμιέρα της ακόμα τον Φεβρουάριο του 2019, η Ακαδημία της Ομπρέλας έγινε μια απίστευτη επιτυχία για το Netflix, ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματά του.

Αν πιστέψουμε τα νούμερα, με λίγα πράγματα μπορεί να συγκριθεί στην πλατφόρμα η τηλεθέαση της σειράς, αυτού του ξεχωριστού υβριδίου κωμωδίας, δράματος και υπερηρώων.

Αυτά τα 7 παιδιά με τις υπερδυνάμεις που έχουν υιοθετηθεί από έναν βαθύπλουτο κροίσο έχουν μαγέψει την οικουμένη.

Τα τελευταία 10 επεισόδια που είδαμε, τον δεύτερο κύκλο δηλαδή, έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2020. Πλέον ξέρουμε πως έρχονται άλλα 10 (όσα είχαν και οι προηγούμενοι κύκλοι), το θέμα είναι πότε.

Όλες οι εκτιμήσεις δυστυχώς τοποθετούν την 3η σεζόν μέσα στο 2022, όχι νωρίτερα. Πολύ μεγάλη η αναμονή, πολύ μεγάλη και η καθυστέρηση στην παραγωγή, λόγω του κορονοϊού.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει πάντως από τον Φεβρουάριο, έστω και με τους αργούς ρυθμούς που κινούνται τα τηλεοπτικά πράγματα μέσα στις νέες συνθήκες της πανδημίας.

Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε από το Netflix, οι περισσότεροι τοποθετούν πάντως τον νέο κύκλο από τον Φεβρουάριο ως και τις αρχές της άνοιξης του 2022.

Υπάρχουν ωστόσο και αναφορές που θέλουν τα νέα επεισόδια να καταφτάνουν ακόμα και στο τρίτο τρίμηνο του 2021, αν και αυτές κρίνονται υπεραισιόδοξες.

Μεγάλη αναμονή υπήρξε εξάλλου και ανάμεσα στους δύο πρώτους κύκλους, με τον δεύτερο να καταφτάνει έπειτα από 18 μήνες.

Αν τηρηθούν τα ίδια χρονοδιαγράμματα, η τρίτη σεζόν δεν θα είναι έτοιμη πριν τις αρχές του 2022.