Tα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου είναι ένας από τους πρώτους προορισμούς για το βιβλίο, που εξασφαλίζοντας ολοένα και πιο χαμηλές τιμές, συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού παρέχοντας μια τεράστια ποικιλία τίτλων: ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία όλων των κατηγοριών, τεχνικά βιβλία, ανανεωμένο παιδικό τμήμα, χαρτικά είδη, ταξιδιωτικούς οδηγούς, χάρτες, παιχνίδια και μοναδικά gadgets.

Μπροστά σε θέματα τεχνολογίας και εξέλιξης, δημιούργησαν το 1997 το πρώτο ελληνικό online βιβλιοπωλείο το οποίο αναδιαμόρφωσαν πλήρως το Φεβρουάριο του 2013 ενώ παράλληλα ήταν από τα πρώτα βιβλιοπωλεία που έκαναν loyalty system με κάρτα μέλους «Bfriends».

Η δυνατότητα online κράτησης βιβλίου ή προϊόντος με παραλαβή από το κατάστημα της αρεσκείας σας, η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων θεαμάτων, ακτοπλοϊκών και αεροπορικών μέσω της δημιουργίας affiliate website που έχει ενσωματώσει όλες τις υπηρεσίες που παρέχει το «Viva.gr», οι προσφορές μέσω της εκπτωτικής κατηγορίας βιβλίων με σήμανση «ReadMoreForLess» και το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών με πιστωτική κάρτα μέσω της διασύνδεσης με το Proxy Pay environment της Eurobank είναι μόνο μερικές από τις καινοτομίες που παρέχει η ιστοσελίδα www.papasotiriou.gr.

Τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, όμως, λειτουργούν και σαν φορέας πολιτισμού. Οι χώροι των βιβλιοπωλείων φιλοξενούν παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις έργων τέχνης, παιδικές εκδηλώσεις και διάφορα διαδραστικά events όπως παρουσίαση αποσπασμάτων θεατρικών παραστάσεων ή events μαγειρικής εντός των καταστημάτων.

Πέρα από σύγχρονα και πλήρως ενημερωμένα βιβλιοπωλεία, τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου λειτουργούν και ως «concepts stores» συμπεριλαμβάνοντας στα είδη προς πώληση και άλλα προϊόντα όπως επιλεγμένα είδη γαστρονομίας από την εταιρεία «Ergon» καθώς και παροχή υπηρεσιών όπως την δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών και εγγραφής μελών της «Forthnet» και της «Nova». Ακόμη, στο χώρο των βιβλιοπωλείων υπάρχει «γωνιά-Artpoint» η οποία φιλοξενεί αντίγραφα μουσείων και εμπνευσμένες δημιουργίες αντικειμένων και κοσμημάτων από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Περισσότερα είδη τέχνης και πολιτισμού μπορεί να βρει κανείς στο πλήρες κατάστημα «Artpoint» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στην περιοχή του αεροδρομίου (περιοχή εκτός Σέγκεν) εγκαινιάστηκε το χειμώνα και το καινούργιο, ολοκληρωμένο κατάστημα των Βιβλιοπωλείων Παπασωτηρίου. Στο κατάστημα θα συμπεριληφθούν δυο νέες υπηρεσίες: «Pick up from Store» μέσω της οποίας μπορεί να γίνει κράτηση βιβλίου με παραλαβή του από το κατάστημα πριν από το ταξίδι καθώς και υπηρεσία κράτησης ακτοπλοϊκών, αεροπορικών και εισιτηρίων θεαμάτων με την εγκατάσταση του display stand στον χώρο του βιβλιοπωλείου. Σύντομα, μάλιστα, θα υπάρχει όχι μόνο η δυνατότητα κράτησης δωματίων σε ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και η απευθείας παραλαβή των επίσημων εισιτήριων από το ταμείο του καταστήματος.

Info

Πανεπιστημίου 37, Αθήνα, τηλ. +30 210 3253232, [email protected]

Εμπορικό Κέντρο Golden Hall, Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. +30 210 6821162, [email protected]

The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, τηλ. +30 210 6100266, [email protected]

Εκπτωτικό Χωριό McArthur Glen, Περιοχή Γιαλού, Σπάτα, τηλ. +30 210 6638014, [email protected]

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, Σπάτα, τηλ. +30 210 3532395, [email protected]

Papasotiriou Artpoint, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, Σπάτα, τηλ. +30 210 3533070, [email protected]

Σαντορίνη, Παραλία Καμάρι, τηλ. 22860 30206, [email protected]

www.papasotiriou.gr