Ο Eric Wallace, Showrunner της σειράς The Flash που μετρά ήδη 6 επιτυχημένες σεζόν στη τηλεόραση αποφάσισε να δώσει ένα στόρι άμεσα επηρεασμένο από τα σημερινά κοινωνικά προβλήματα στον Joe ο οποίος είναι ο αστυνομικός και θετός πατέρας του Flash στην 7η σεζόν της σειράς.

Όπως αποκάλυψε ο Wallace σύμφωνα με το Lordoftheseries.gr ο Joe είναι σε μια εξαιρετική θέση και μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν για να απευθυνθούν μέσω της σειράς σε κοινωνικά προβλήματα που μαστίζουν στην κοινωνία μας.

«Ο κόσμος αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε εν βρασμώ. Πρέπει να βλέπουμε τι συμβαίνει γύρω μας και σίγουρα ταιριάζει στην ιστορία του Joe, αλλά με έναν καλό και θετικό τρόπο γιατί πρέπει να είμαστε κοινωνικά υπεύθυνοι σαν καλλιτέχνες. Ναι αγαπώ τα Comics και τον Flash αλλά πάνω από όλα είμαι άνθρωπος. Πρέπει να είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα και να δουλεύουμε μαζί για να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Πιστεύω πως έτσι γίνονται κάποια πράγματα καλύτερα οπότε μπορώ να πω πως θα δείτε κάποιες αλλαγές. Δουλεύουμε την ιστορία του Joe ο οποίος θα δοκιμαστεί από κάποια γεγονότα που συμβαίνουν στις μέρες μας. Φυσικά θα γίνει με έναν sci-fi/superhero τόνο γιατί αυτό είμαστε. Ο Joe ανταποκρίνεται υπέροχα και είμαι περήφανος για τον χαρακτήρα και ενθουσιασμένος για τον Jesse που θα οδηγήσει σε αυτή την νέα κατεύθυνση τον Joe. Γιατί ο Joe έχει μια καλή καρδιά και είναι πραγματικά καλός άνθρωπος, δεν είναι άτομο που θα κάνει τα στραβά μάτια. Είναι ένα άτομο που κάνει κάτι και λέει κάτι».

Η νέα σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2021.