Η δεύτερη σεζόν της σειράς «The Mandalorian» προετοιμάζεται πυρετωδώς να επιστρέψει και το Entertainment Weekly εξασφάλισε φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Ο Mando με τον Baby Yoda, όπως και η Cara Dune και Greef Karga επιστρέφουν αμφότεροι στη νέα αυτή σεζόν όπως ενημερώνει το lordoftheseries.gr.

Οι παραγωγοί της σειράς, Jon Favreau και Dave Filoni, έδωσαν το δικό τους σχόλιο όσον αφορά τη 2η σεζόν, λέγοντας πως: «Η ιστορία θα είναι μεγαλύτερη» και πως: «Ο κόσμος θα απολαύσει τη σχέση μεταξύ Baby Yoda και Mando».

«Η νέα σεζόν έχει να κάνει με την παρουσίαση μια μεγαλύτερης ιστορίας. Οι ιστορίες θα γίνουν λιγότερο απομονωμένες, όμως κάθε επεισόδιο θα έχει τη δική του “γεύση” και ελπίζουμε πως θα φέρουμε μεγαλύτερη εμβέλεια στο show. Όσο συστήνουμε νέους χαρακτήρες, υπάρχουν ευκαιρίες να ακολουθήσουμε νέες ιστορίες. Ο κόσμος είχε γοητευτεί από το Game of Thrones και από το πως οι χαρακτήρες αναπτύσσονταν ενώ ακολουθούσαν διαφορετικές ιστορίες ο καθένας-αυτό είναι αρκετά συναρπαστικό για μένα ως μέλος του κοινού» ανέφερε ο Jon Favreau.

Από τη μεριά του ο Dave Filoni τόνισε: «Τα πάντα επεκτείνονται, το ρίσκο μεγαλώνει, αλλά επίσης η προσωπική ιστορία ανάμεσα στο Παιδί και στον Mandalorian αναπτύσσεται με έναν τρόπο, που νομίζω πως ο κόσμος θα απολαύσει».

Παράλληλα, ήρθε η επιβεβαίωση πως τα επεισόδια θα είναι οχτώ ενώ η σκηνοθετική ομάδα θα απαρτίζεται από τους Rick Famuyiwa (Dope), Carl Weathers (υποδύεται τον Greef Karga), Robert Rodriguez (Desperado, Planet Terror) και τον ίδιο τον Jon Favreau.

Η επιστροφή της σειράς αναμένεται στις 30 Οκτωβρίου από το  Disney+.