Τη συνεργασία με τον Άνταμ Σάντλερ και τη Happy Madison Productions για ακόμη τέσσερις ταινίες ανακοίνωσε το Netflix.

Η πλατφόρμα streaming έκανε γνωστή τη συμφωνία την Παρασκευή (31/01), μέσω της οποίας σημείωσε ότι το «Murder Mystery» ήταν ο πιο δημοφιλής τίτλος της στις ΗΠΑ το 2019.

Η ταινία, «Mystery Murder», στην οποία ο Σάντλερ συμπρωταγωνίστησε με την Τζένιφερ Άνιστον, ήταν η έκτη για το Netflix του Αμερικανού ηθοποιού, σεναριογράφου και παραγωγού μαζί με τα φιλμ «The Ridiculous 6», «The Do-Over», «Sandy Wexler», «The Week Of» και το επερχόμενο «Hubie Halloween».

Η Netflix ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές της έχουν περάσει δύο δισεκατομμύρια ώρες παρακολουθώντας τις ταινίες του Άνταμ Σάντλερ από το 2015, όταν το «The Ridiculous 6» έκανε πρεμιέρα.

Ο 53χρονος κωμικός πρωταγωνιστεί ως κοσμηματοποιός και εθισμένος στον τζόγο στην ταινία «Uncut Gems» των Τζος και Μπένι Σάφντι, η οποία συγκέντρωσε εισπράξεις 48 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βόρεια Αμερική μέσα σε έξι εβδομάδες.

Η Netflix δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις τέσσερις νέες ταινίες που θα γυριστούν βάσει της συμφωνίας. Το «Hubie Halloween», το οποίο επίσης ασχολείται με τους Kevin James, Julie Bowen, Ray Liotta, Maya Rudolph, Rob Schneider και Shaquille O’Neal, παράγεται με την προηγούμενη συμφωνία του.

Ο Σάντλερ ξεκίνησε την καριέρα του ως stand up κωμικός, εντάχθηκε στο σόου «Saturday Night Live» ως σεναριογράφος από το 1991 έως το 1995, προτού ιδρύσει την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών, Happy Madison Productions.