Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Σταυρό του Νότου

Θα παρουσιάσει την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ζωής Παιχνίδια»


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
1:44
23/09/2013
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Σταυρό του Νότου
1
loading

Μία κεντρική σκηνή σε έναν χώρο που έχει μάθει να υποδέχεται ζωντανές εμφανίσεις για όλα τα γούστα. Αυτή τη φορά ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, κανονίζει να μας κλείσει τα Σάββατα του Οκτωβρίου μέσα στη μουσική και το τραγούδι του.

Από το Σάββατο, λοιπόν, 5 Οκτωβρίου και για τρία Σάββατα, φέρνει βαρυχειμωνιά και αισιοδοξία εντός της κεντρικής σκηνής του Σταυρού του Νότου. «Κουβαλώντας» στις αποσκευές του νότες και στίχους, αγάπη και δύναμη, έρχεται για να μας «ταξιδέψει»!

Ποίηση, επικοινωνία, Ανατολή και Δύση, διαδρομές στα μονοπάτια του κόσμου και της τέχνης που συγκινεί και συναρπάζει, ο Ζερβουδάκης θα είναι εκεί και θα περιμένει. Παράλληλα με τις εμφανίσεις της Αθήνας, θα κυκλοφορήσει και η καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο «Ζωής Παιχνίδια». Μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ. Και για να μην ξεχνιόμαστε, μία πρώτη γεύση του καινούργιου υλικού θα πάρουμε όλοι όσοι βρεθούμε σε αυτές τις μουσικές συναντήσεις.

Πηγή: tospirto.net

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Νίκος

    Ενας καλητεχνης με ήθος και μαχητικότητα στο χώρο ... Ξεχωρίζει απο τους αρπαγες . Εχει διαγράψει μια σταθερή πορεία πολλα χρόνια που εγω την ανακάλυψα τωρα τελευταία !!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει