Μία συναυλία στο Βεάκειο θα δώσει την Τετάρτη 10 Ιουλίου ο Γιάννης Κότσιρας, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μη κερδοσκοπική επιχείρηση ΑΚΤ-ΕΙΝ.

Η ΑΚΤ-ΕΙΝ έχει στόχο την προώθηση και ένταξη στην οικονομική και κοινωνική ζωή και την απασχόληση, ατόμων που είναι κοινωνικά αποκλεισμένα.

Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν ίσως ο πιο επιτυχημένος για το Γιάννη Κότσιρα. Οι παραστάσεις του ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες σε όλη την Ελλάδα και οι εντυπώσεις που άφησε στο κοινό του εξαιρετικές.

Ταυτοχρόνα πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το καινούριο του CD με τον τίτλο «Μουσικό Κουτί», το οποίο έλαβε τις καλύτερες κριτικές.

Στην παρέα του αυτή τη φορά έχει έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς: τον Στάθη Δρογώση. Οι δυο τους λοιπόν ετοίμασαν μία συναυλία με πολύ αγαπημένα τραγούδια, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και έναν σύγχρονο λόγο που όλοι μας έχουμε ανάγκη σήμερα.

Τις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο Άκης Κατσουπάκης ο οποίος παίζει πιάνο και πλήκτρα, στα τύμπανα ο Γρηγόρης Σιντρίδης, στο μπάσο ο Δημήτρης Μουτάφης, στην κιθάρα ο Κώστας Μιχαλός και στο μπουζούκι αλλά και σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων ο Βαγγέλης Μαχαίρας.