Υπέροχες καλοκαιρινές μουσικές βραδιές μας υπόσχονται το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας και ο Στάθης Δρογώσης, που θα περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα.

Πρώτοι σταθμοί των δύο καλλιτεχνών θα είναι το φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και η Δράμα την επόμενη ημέρα Τρίτη 11 Ιουνίου.

Η πρώτη συνάντηση των δύο καλλιτεχνών ήταν στα τέλη του 2003, όταν ο Στάθης Δρογώσης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό δίσκο του «Ο χειμώνας δεν θα’ ρθει», στον οποίο ο Γιάννης Κότσιρας τραγούδησε μαζί του το τραγούδι «Βιαστικό πουλί του Νότου», ενώ η τελευταία του δουλειά με τον τίτλο «Όμορφη ζωή» κυκλοφόρησε το 2010 και διανέμεται δωρεάν από την Antelma Music.

Τις ενορχηστρώσεις των συναυλιών έχει αναλάβει ο Άκης Κατσουπάκης ο οποίος παίζει πιάνο και πλήκτρα, στα τύμπανα ο Γρηγόρης Σιντρίδης, στο μπάσο ο Δημήτρης Μουτάφης, στην κιθάρα ο Κώστας Μιχαλός και στο μπουζούκι αλλά και σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων ο Βαγγέλης Μαχαίρας.

Τον ήχο επιμελούνται ο Λάμπρος Μπούνας, ο Άρης Κουντούρης και ο Στρατής Καραδημητράκης ενώ τους φωτισμούς σχεδιάζει ο Γιώργος Τέλλος. Συνεργάτες που εγγυώνται εδώ και πολλά χρόνια το υψηλό αισθητικό και οπτικοακουστικό επίπεδο της συναυλίας.