Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζουμερό και σούπερ απολαυστικό μπέργκερ; Η ερώτηση είναι ρητορική, καθώς η απάντηση έτσι κι αλλιώς είναι κανείς.

Ακολουθούν πέντε διευθύνσεις στην πόλη όπου θα το απολαύσετε πλήρως ενισχυμένο και με τα απαραίτητα συνοδευτικά στην αυθεντική, street food εκδοχή του. Για απολαύσεις δίχως ενοχές!

Uberness

Ο δημοφιλής τηλεοπτικός σεφ Βασίλης Καλλίδης και το επιτυχημένο concept του Uberness στη λαχαναγορά του Ρέντη κάνουν τη διαφορά στα μέχρι πρότινος δεδομένα στο χώρο του street food, εδώ και περίπου τρία χρόνια.

Σε αυτή τη μοντέρνα εκδοχή της παραδοσιακής ελληνικής καντίνας θα απολαύσετε τις εμπνευσμένες δημιουργίες του ευρηματικού σεφ, που θα σας κάνουν στην κυριολεξία να γλείφετε τα δάχτυλά μας.

Τηγανητά κεφτεδάκια, κρατσανιστή πανσέτα, ζουμερό burger και γευστικό hot dog με λιωμένο τυρί συνοδεύονται ιδανικά με φρεσκοκομμένες, τηγανητές πατάτες με επικάλυψη μαγιονέζας. Στα highlights το άκρως απολαυστικό και κολασμένο κρουασάν με πλούσια επικάλυψη σοκολάτας.

The Str. Eaters

Αέρας Νέας Υόρκης πνέει στην Πλατεία Καρύτση με την άφιξη του The Str. Eaters. Ένα έξυπνο concept το οποίο θα ταξιδεύει σε διάφορες κουζίνες και χώρες μέσα από τις street food γευστικές προτάσεις του. Signature cocktails και επιλεγμένα κρασιά και μπύρες συνοδεύουν τις επιλογές σας.

Food Str.

Στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου (νο 14), νόστιμη επιλογή για burger, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτό που, ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε είναι το γεγονός ότι το Food Str., παρ’ όλη την αναγνώριση που έχει καταφέρει να κερδίσει από το κοινό του, δεν επαναπαύεται ποτέ. Κι αυτό αποδεικνύεται με τις νέες και ψαγμένες γευστικές προτάσεις του, που συμπεριλαμβάνει στο μενού του ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

The Big Kahuna

Πρωτότυπες πρώτες ύλες και οι μοναδικές γεύσεις που εκπλήσσουν ευχάριστα τους λάτρεις των burgers –και όχι μόνο– είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του The Big Kahuna στον Κεραμεικό (Σαλαμίνος 42). Οι γευστικές προτάσεις του, όπως θα καταλάβετε και από τα υλικά τους, φέρουν έντονες επιρροές από την Καραϊβική, τη Λατινική Αμερική, τη Χαβάη και την Ασία.

Burger Ap

Ο πρώτος Έλληνας Master Chef Άκης Πετρετζίκης σας περιμένει στο Burger AP στην Αγία Παρασκευή (Ελβετίας 16) για να σας συστήσει στα δικά του αγαπημένα burgers. Εδώ θα βρείτε το κλασικό και αγαπημένο burger, αλλά και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες παραλλαγές του. Για μια διαφορετική και πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία δοκιμάστε το μπέργκερ με τραγανή πάπια, αγγούρι, κόλιανδρο και coleslow. Όλα συνοδεύονται από ολόφρεσκα λαχανικά και τη δική τους, ειδικά σχεδιασμένη, sauce που δίνει έξτρα νοστιμιά.