Το boutique ζαχαροπλαστείο Slim Bites στη Γλυφάδα έχει τον τρόπο να κάνει τα Χριστούγεννα ακόμη πιο γλυκά και συνάμα υγιεινά, προσφέροντας μια σειρά από πειρασμούς, στους οποίους μπορείς να υποκύψεις χωρίς τύψεις.

Τηρώντας πιστά τη φιλοσοφία και την ποιότητα της αλυσίδας Slim Bites, θα σε εντυπωσιάσει με τις μοναδικές του δημιουργίες για την παρασκευή των οποίων χρησιμοποιεί στέβια υψηλής ποιότητας και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις την ευρεία γκάμα γλυκισμάτων του, χωρίς να αγχωθείς για τις θερμίδες ή τα συντηρητικά.

Για τις ημέρες των Χριστουγέννων έχει ετοιμάσει μια σειρά από γιορτινές προτάσεις που θα σε βάλουν σε πειρασμό, αφού όλες είναι εξίσου απολαυστικές. Ανάμεσα στις best seller δημιουργίες του είναι ο σκούφος του Αϊ Βασίλη (mousse σοκολάτας με γλάσο κόκκινης σοκολάτας, χωρίς γλουτένη και ζάχαρη), που κερδίζει και φέτος τις εντυπώσεις. Ωστόσο, οι ευφάνταστες επιλογές που προσφέρει το Slim Bites δεν σταματούν εκεί.

Εκείνοι που τρελαίνονται για κορμούς, θα εκτιμήσουν δεόντως τον κορμό lactee με βατόμουρο, κεράσια και ρούμι ή τον κορμό μπαχαρικών με mousse σοκολάτας αρωματισμένη με γλυκάνισο, γαρύφαλο, κανέλα και τζίντζερ με καρδιά πραλίνας με ακατέργαστο κακάο.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις του Slim Bites είναι και τα ιδιαίτερα brownies σε σχήμα δέντρου με σοκολάτα και στολίδια, τα οποία μπορούν να γίνουν ένα ξεχωριστό γλυκό δώρο για τους φίλους και την οικογένεια.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα παραδοσιακά (και μη) μελομακάρονα και κουραμπιέδες, που εδώ φτιάχνονται με τις λιγότερες δυνατές θερμίδες και με χαμηλά λιπαρά. Τα μελομακάρονα με στέβια, σιροπιασμένα με στέβια και χυμό πορτοκάλι, αλλά και οι κουραμπιέδες με στέβια, αλεύρι χωρίς γλουτένη και λευκή σοκολάτα είναι μια γευστική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις.

Αν, λοιπόν, φέτος τα Χριστούγεννα ψάχνεις κάποιο ιδιαίτερο γλυκό για να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και για να εντυπωσιάσεις στα γιορτινά τραπέζια, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το Slim Bites στη Γλυφάδα και να ανακαλύψεις τις ξεχωριστές δημιουργίες του. Είναι σίγουρο ότι αν το επισκεφτείς μια φορά, θα επιστρέψεις πολλές ακόμα.

Πληροφορίες

Αρτέμιδος 8, Γλυφάδα

Τηλ. 216 7006979

Fb page: Slimbites South