Στο νησί της Τήνου μεταφέρεται για το καλοκαίρι το Εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου. Σε έναν υπέροχο χώρο, μπροστά στην παραλία και δίπλα στο νέο λιμάνι του νησιού, το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου θα ανοίξει στις αρχές Ιουνίου, με την ομάδα της κουζίνας του Κολωνακίου, να «ακονίζει» τα μαχαίρι της με θέα το Αιγαίο. Το εστιατόριο πρόκειται να ενισχύσει το συνεχώς ανερχόμενο γαστρονομικό προφίλ της Τήνου, εμπλουτίζοντας τις επιλογές ντόπιων και επισκεπτών, με εξαιρετικά κρέατα, ορεκτικά και συνοδευτικά. Το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου στην Τήνο, θα προσφέρει όλα τα μοναδικά προϊόντα της Φάρμας σε κρέας, ζυμαρικά, τυροκομικά, αυγά κ.α. ακολουθώντας την ίδια λογική με το εστιατόριο της Μηλιώνη στο Κολωνάκι, που υπακούει στο moto «From Farm to table». Με τις μοναδικές κοπές και τα πολυήμερα σιτέματα από κρέατα, που πρώτη η Φάρμα Μπράλου έφερε στην αγορά, όλα ελληνικής εκτροφής και παραγωγής. Ξεχωρίζουν τα μοναδικά ελληνικής εκτροφής Black Angus Pure Breed 100% αναπαράγει στην Ελλάδα αποκλειστικά η Φάρμα στη Φθιώτιδα.
Το Κρέας της Φάρμας Μπράλου «ταξιδεύει» στις Σπέτσες, τη Ρόδο και το κέντρο της Αθήνας
Μια σειρά ειδικών συνεργασιών ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα η Φάρμα Μπράλου, προμηθεύοντας κατ’ αποκλειστικότητα τα εκλεκτά της κρέατα, σε κορυφαία εστιατόρια της χώρας. Ο λόγος για το νέο εστιατόριο με κρέας που θα λειτουργήσει στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο» στις Σπέτσες υπό τον Executive chef του Σταμάτη Μαρμαρινό, το «Bar restaurant 42” της Κολωκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας την κουζίνα του οποίου επιμελείται επίσης ο σεφ Μαρμαρινός και το εστιατόριο «Κτήμα Λίνδος» στην Λίνδο της Ρόδου.
- Executive Chef: Μιχάλης Νουρλόγλου
- Chef de cuisine: Παναγιώτης Ζώκος & Αγαπητός Τσακαλάκης
- Περιγραφή κουζίνας: Μοντέρνα Ελληνική
- Οικοδεσπότης: Δάμης Πειθής
- Διεύθυνση: Μηλιώνη 12 & Ηρακλείτου, Κολωνάκι Λ. Σταυρού – Κιονίων, Τήνος
- Ωράριο Κολωνάκι: Τρίτη – Σάββατο : 13:00 – 23:00 – Κυριακή: Μεσημέρι: 13:00 – 18:00
- Ωράριο Τήνος: Καθημερινά 13:30 – 00:00
- Κρατήσεις: 21 0364 5050
Web: farmabralou.gr