«Έψαχνα να βρω το μπελά μου και τελικά τον βρήκα και πήγα και αγάπησα ένα μωρό τη Ρίτα…», ποιος δεν έχει τραγουδήσει αυτό το κομμάτι, ποιος δεν γνωρίζει τους αδερφούς Κατσιμίχα;

Το τραγούδι αυτό έχει τη δική του ιστορία, όπως και κάθε τραγούδι των διδύμων. Το κομμάτι που περιλαμβάνεται στο δίσκο «Ζεστά ποτά», ξεκίνησε να κάνει θραύση από τη δεκαετία του ’80 και συνεχίζει ακόμα και σήμερα.

Τα δύο αδέρφια που δεν μπορούσες να τα κατατάξεις ούτε στη ροκ μουσική, ούτε στην έντεχνη, που ήταν πολύ διαφορετικοί, ξεκίνησαν τα πρώτα βήματα της καριέρας τους στα τέλη του ’70 για να τους ανακαλύψει ο Ρασούλης λίγα χρόνια αργότερα.

Το τραγούδι «Ρίτα», όπως αναφέρουν σήμερα Τα Νέα, ήταν η αφορμή να πουληθούν 100.000 αντίτυπα και να ανακαλυφθούν και άλλα «μαργαριτάρια», όπως το «Υπόγειο», «Γέλα πουλί μου γέλα», «Μια βραδιά στο Λούκι».

Η «Ρίτα» είχε μπει για τα καλά στις καρδιές όλων, αφού το ραδιόφωνο την αγαπούσε και δεν έλειπε ποτέ από τα πάρτι και τις εκδρομές, ενώ είτε ροκάς ήσουν, είτε σου άρεσε ο μπαγλαμάς, τη «Ρίτα» την ήξερες.