Εμφανίσεις στη σκηνή του Παλλάς, για δέκα μόνο παραστάσεις, ξεκινάει από τις 18 Φεβρουαρίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η επιβλητική ερμηνεύτρια σκοπεύει να μαγνητίσει φίλους και θαυμαστές της και να τους ταξιδέψει σε μνήμες του παρελθόντος, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Στο ρεπερτόριο που θα παρουσιάσει περιλαμβάνονται ορισμένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της καριέρας της, τραγούδια που εκείνη ξεχωρίζει, τραγούδια με τα οποία συμμετείχε και σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, που θα έχουν διαφορετικές ενορχηστρώσεις και σημερινή διάθεση.

Στη γιορτή του «Όλα αρχίζουν αλλιώς», οι πιο πιστοί φίλοι της ερμηνεύτριας, οι δικοί της μουσικοί μεταμορφώνονται σε ανύποπτο χρόνο σε μία μπάντα του δρόμου και παρουσιάζουν τα πιο απρόσμενα κομμάτια.

«Σε μια εποχή που όλα ξεκινούν από την αρχή, η παράσταση αυτή έρχεται να εμπνεύσει» υποστηρίζει η ερμηνεύτρια.
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Κακλέας, την σκηνογραφία ο Μανόλης Παντελιδάκης και τις ενορχηστρώσεις ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας. Το πρόγραμμα επιμελείται η ίδια η ερμηνεύτρια με τη Λήδα Ρουμάνη.

Στην παράσταση παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Αλέξανδρος Κτιστάκης (τύμπανα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο – πλήκτρα), Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο, τσουμπούς, μπουζούκι), Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρες), Θέμης Νικολούδης (βιολί, τρομπέτα) και Άγγελος Πολυχρόνου (κρουστά).