Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 25 Νοεμβρίου η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη, με πρωταγωνιστές τον ίδιο, τη Σμαράγδα Καρύδη και την Παναγιώτα Βλαντή.

Αγάπη, συγκίνηση, θαυμασμός και γέλιο κυριάρχησαν στις αντιδράσεις των καλεσμένων που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του «Από Έρωτα».

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πολλοί άνθρωποι από το χώρο του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου και του ευρύτερου καλλιτεχνικού χώρου, οι οποίοι συνεχάρησαν με τα θερμότερα λόγια τόσο τον δημιουργό όσο και τους συντελεστές: ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Τζώνης Καλημέρης, ο Διονύσης Φωτόπουλος, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Τζένη Θεωνά, η Γωγώ Μπρέμπου, η Τζένη Μπότση, η Τάνια Τρύπη, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος, ο Ντίνος Καρύδης, ο Κωσταντής και η Ελμίνα Σπυροπούλου, η Έλενα Σκουλά, ο Γιώργος Καρτάλης, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Ρέα Τουτουντζή, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, o Λευτέρης Ελευθερίου, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Λένα Κιτσοπούλου, απήλαυσαν την υπέροχη βραδιά. Μαζί ο παραγωγός της της ταινίας Κώστας Λαμπρόπουλος, ο συμπαραγωγός Παναγιώτης Τρύφων καθώς και εκπρόσωποι του ALPHA και της Nova, επίσης συμπαραγωγών.

Η ταινία συνεπήρε το κοινό και η υπόθεση αποτέλεσε το κεντρικό θέμα συζήτησης στο πάρτυ που ακολούθησε στο φουαγιέ της Gold Class στα Village Cinemas στο Φάληρο.

Σε όσους περιμένουν μια ρομαντική κλισέ ιστορία απλά ενός έρωτα, ο Θοδωρής Αθερίδης δίνει μια ιστορία με βάθος, που διαβάζεται σε πολλά επίπεδα και γεμίζει τον θεατή ερωτήματα, γέλιο, συγκίνηση και συναισθήματα. Από έρωτα επιλέγουμε τα σημαντικά στη ζωή, και μέσα από έρωτα τελικά βλέπουμε τον κόσμο και ορίζουμε τις αλήθειες, τις αξίες, τους ανθρώπους και τα όνειρά μας.