«Να πάμε! Να “ανάψουμε” τη Φλόγα της αγάπης και στο Ηρώδειο. Τα παιδιά με καρκίνο δίνουν τον δικό τους αγώνα και μας θέλουν δίπλα τους»

Με αυτό το σύνθημα ο Μάριος Φραγκούλης και ο σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», προσκαλούν το αθηναϊκό κοινό να συμμετάσχει στη συναυλία που θα δοθεί στις 31 Αυγούστου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, υπό το φως της μπλε πανσελήνου.

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στο Ηρώδειο και τραγουδά για όλα τα «Όμορφα Πράγματα» που φωτίζουν τις ζωές των ανθρώπων, σε μία βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά με καρκίνο.

Ο διεθνής Έλληνας τενόρος, μετά την πρώτη παγκόσμια επίσημη παρουσίαση του «Beautiful Τhings- Όμορφα Πράγματα», στα τέλη Ιουνίου στη Βοστώνη, με τη θρυλική Ορχήστρα Boston Pops, παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό μία ξεχωριστή μουσική περιπλάνηση στους ήχους της νέας διεθνούς δισκογραφικής του δουλειάς.

Μοναδικά τραγούδια και μελωδίες όπως: Beautiful Things, I Believe in You, The Face, Because We Believe κ.ά, που υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί της παγκόσμιας μουσικής σκηνής: Stephan Moccio (Celine Dion, συνθέτης της μουσικής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Vancouver), David Foster (Barbra Streisand, Michael Bublι), Francesco Sartori (Andrea Boccelli, Sarah Brightman), Steve Wood κ.ά, θα ηχήσουν στον χώρο του Ηρωδείου με την αισθαντική φωνή του Μάριου Φραγκούλη και τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.

Μαζί του επί σκηνής, θα βρεθούν η Νεοζηλανδή σοπράνο Hayley Westenra και ο ταλαντούχος Ελληνογάλλος ερμηνευτής Γιώργος Περρής.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στους σκοπούς και την ενίσχυση του συλλόγου «Φλόγα». Η «Φλόγα» είναι ο Σύλλογος Γονιών που τα παιδιά τους έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο. Ιδρύθηκε το 1982 και έχει χιλιάδες μέλη σε όλη την Ελλάδα. Λειτουργεί ξενώνα για τα παιδιά από την περιφέρεια που είναι αναγκασμένα να παραμένουν στην Αθήνα για θεραπεία, εφαρμόζει πρόγραμμα «Νοσηλεία στο Σπίτι», ανακαινίζει τους χώρους των παιδιατρικών νοσοκομείων και τους παρέχει εξοπλισμό, στηρίζει τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες και αγωνίζεται για την επίλυση πολλών θεσμικών θεμάτων. Χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δωρεές και χορηγίες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.