Ο Βασίλης Καζούλης εμφανίζεται ζωντανά την Παρασκευή 4 και 11 Οκτωβρίου στο ΑΝΤart στη Γλυφάδα και το newsbeast.gr εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για 10 τυχερούς αναγνώστες.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδικήστε μία από 10 διπλές προσκλήσεις που περιλαμβάνουν δωρεάν είσοδο στο μαγαζί και μία μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί για τις 4 Οκτωβρίου. Οι νικητές παραλαμβάνουν την πρόσκληση τους, την Παρασκευή 04/10, το αργότερο μέχρι τις 22:30 (λίγο πριν το live) από τα ταμεία του ΑΝΤart με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.).

Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους Beatles, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου έχει συνθέσει ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος.

Τώρα, ο γνωστός τραγουδοποιός εμφανίζεται «unplugged» την Παρασκευή 4 και 11 Οκτωβρίου στο ΑΝΤart στη Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 52. Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να καλείτε στο 6945702728.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να διεκδικήσετε μία από 10 διπλές προσκλήσεις.

Έναρξη: 30/09/2013
Λήξη: 03/10/2013
Δώρο: 10 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Βασίλη Καζούλη στις 4 Οκτωβρίου, στο ΑΝΤart
Νικητές: 10

Οι νικητές
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΛΑΔΙΣΙΟΣ
ΜΠΟΣΙΩΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΑΣΤΥΠΑΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΦΟΥΝΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑΝΟΣ
ΛΕΓΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΡΟΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0