Το newsbeast.gr σε συνεργασία με το Αττικό Πάρκο, προσφέρει 15 διπλές προσκλήσεις για μια απογευματινή επίσκεψη στο πάρκο, στους τυχερούς αναγνώστες που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

Στο Αττικό Πάρκο, όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει και πέφτει η θερμοκρασία, η ζωή γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα: τα ζώα αφυπνίζονται και η δραστηριότητά τους αυξάνει. Η οικογένεια του Πάρκου επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του να το γνωρίσουν στα καλύτερά του, τις τελευταίες ώρες πριν τη δύση του ηλίου.

Έτσι, κάθε Τετάρτη του καλοκαιριού ξεκινώντας από τις 24 Ιουλίου, το Αττικό Πάρκο ανοίγει τις πύλες του, επιτρέποντας στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν μία ευχάριστη βόλτα στα 200 στρέμματα, χωρίς πλήθη και ζέστη, να ανακαλύψουν τα 2.000 ζώα από 350 είδη που φιλοξενούνται εκεί και να τα γνωρίσουν μέσα από τις άκρως ενδιαφέρουσες αλλά και επιμορφωτικές ιστορίες τους.

Η είσοδος γίνεται μετά τις 18:30, με καλοκαιρινή προσφορά μειωμένου εισιτηρίου τις Τετάρτες: 11 ευρώ για όλους! Ξεκινήστε τη βόλτα σας από τους νεοαφιχθέντες και παιχνιδιάρηδες Μυρμηγκοφάγους, θαυμάστε τον Ακίντα -το μικρό Λιοντάρι- να σκαρφαλώνει στο safarijeep του χώρου του, εντυπωσιαστείτε από τους αρχέγονους Δράκους του Κόμοντο και πολλά άλλα που μόνοι σας θα ανακαλύψετε. Είναι σίγουρο ότι θα ξυπνήσει μέσα σας το παιδί που πάντα είσαστε και θα φύγετε ψυχικά ανανεωμένοι!

Για να κλείσετε εντυπωσιακά το σούρουπο στο πάρκο, στις 20:00 γνωρίστε την ομορφιά της φύσης μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των δελφινιών μας, πίνοντας κρύα μπύρα και απολαμβάνοντας τραγανιστή πίτσα.

Ωστόσο, λόγω της δεδομένης χωρητικότητας του χώρου των δελφινιών, την ξεχωριστή αυτή εμπειρία κάθε Τετάρτης θα έχουν την τύχη να απολαμβάνουν μόνο 1.000 άτομα κάθε φορά. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης μέσω του νέου συστήματος e-ticketing του  Αττικού Πάρκου στο http://eticket.atticapark.com/login.aspx?lang=gr

Η προσφορά ισχύει από Τετάρτη 24 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη του Αυγούστου πλην της Τετάρτης 14/08/2013. Το παρκινγκ, όπως πάντα, είναι ελεύθερο.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 15 διπλές προσκλήσεις για μια επίσκεψη, την Τετάρτη 31 Ιουλίου, μετά τις 18.30

Έναρξη: 23.07.2013
Λήξη: 29.07.2013
Δώρα: 15 διπλές προσκλήσεις  για το Αττικό Πάρκο, για την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013, μετά τις 18:30
Νικητές: 15

Οι νικητές
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΕΤΣΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΩΡΑΙΤΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΥΦΑΝΤΗ
ΕΛΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΥΔΗΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΕΘΑΝΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΑΖΑ
ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΛΑΣΤΕΛΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ
ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΕΡΓΑΣ

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0