Η καρδιά της Formula 1 μπορεί να χτυπάει αυτές τις ημέρες στη Βαρκελώνη καθώς σήμερα μονοθέσια και οδηγοί θα μπουν στην πίστα για τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Ισπανίας, αλλά παράλληλα το ενδιαφέρον βρίσκεται και στο Grand Prix του Λας Βέγκας.

Το πρώτο Grand Prix στην «Πόλη της Αμαρτίας» είναι προγραμματισμένο για τις 16 ως τις 18 Νοεμβρίου, αλλά πλέον έχουν γίνει διαθέσιμα τα πακέτα εισιτηρίων του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Αυτά χαρακτηρίζονται ως το πιο ακριβό εισιτήριο αθλητικού θεάματος στον κόσμο, τουλάχιστον για πρωτεύουσες αγορές – διότι στον τελικό του Μουντιάλ 2022 δόθηκαν επταψήφια ποσά σε δευτερεύουσες αγορές, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το ξενοδοχείο Wynn Las Vegas, η εμπειρία του ενός εκατομμυρίου δολαρίων περιλαμβάνει VIP πρόσβαση που παρόμοιά της δεν προσφέρεται σε οποιοδήποτε άλλο σπορ. Προσφέρεται, λοιπόν, για όλο το τριήμερο: μια πολυτελής σουΐτα, ιδιωτική υπηρεσία μπάτλερ, έξι εισιτήρια για το Paddock Club (κλαμπ που βρίσκεται ανάμεσα στα… γκαράζ των ομάδων), δέκα εισιτήρια για την κεντρική κερκίδα, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το Paddock Club, εμπειρία VIP σε νυχτερινά κέντρα και σπα, VIP εισιτήρια για θεατρική παράσταση, μια σουΐτα Entourage, τέσσερα superior δωμάτια, τέσσερις υπηρεσίες styling και προσωπικής ραπτικής και δείπνο πολλαπλών πιάτων για έξι άτομα.

Καθώς θα είναι το πρώτο Grand Prix στο Λας Βέγκας και η διαδρομή έχει χαραχτεί για να περνάει από το περίφημο Strip με τα καζίνο, έχει προκληθεί τεράστιο ενδιαφέρον. Φυσικά, αναμένεται και η παρουσία πολλών celebrities όπως συμβαίνει σταθερά κάθε χρόνο στο Όστιν του Τέξας, αλλά και τα τελευταία δύο χρόνια στο Μαϊάμι.