Η Nissan λανσάρει ένα νέο εργαλείο για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες παγκοσμίως να απολαμβάνουν πιο βιώσιμες μετακινήσεις: το Electric Travel Guide, ένα εργαλείο για όποια εξόρμηση.

Μετά την απομόνωση που επιβλήθηκε λόγω της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια, τα ταξίδια αυξάνονται και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με νέες προτεραιότητες. Η αειφορία είναι μια από αυτές, με τουλάχιστον τέσσερις στους πέντε (83%1) ταξιδιώτες παγκοσμίως να θεωρούν ζωτικής σημασίας το βιώσιμο ταξίδι. Τρεις στους πέντε (61%1) λένε επίσης ότι η πανδημία τους έχει ενθαρρύνει να ταξιδεύουν πιο συνειδητά στο μέλλον.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για την επίτευξη των παραπάνω είναι τα λιγότερα αεροπορικά ταξίδια και η ηλεκτροκίνηση. Για τον λόγο αυτό, ο «Ηλεκτρικός» Ταξιδιωτικός Οδηγός της Nissan είναι σχεδιασμένος για να βοηθά τους ταξιδιώτες να κάνουν πραγματικά συνειδητές επιλογές. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή θα παρουσιάζει ένα ταξιδιωτικό οικοσύστημα που επιμελείται ένα νέο μείγμα πολιτισμού και γευσιγνωσίας, συνδέοντας αξιοθέατα που πρέπει να δουν οι ταξιδιώτες μέσα από τις πιο γραφικές διαδρομές.

Με τις πρωτοποριακές προσπάθειές της στην αστική βιωσιμότητα, τα υπέροχα πολιτιστικά αξιοθέατα και τα υψηλά ποσοστά υιοθέτησης ηλεκτρικών οχημάτων, η Στοκχόλμη ήταν φυσικό επόμενο να αποτελέσει την λύση για να ξεκινήσει το λανσάρισμα της εφαρμογής. Η φιλόδοξη προσπάθεια της πόλης να απαλλαγεί από τα ορυκτά καύσιμα και να γίνει κλιματικά θετική έως το 2040, ευθυγραμμίζεται με το όραμα της Ιαπωνικής μάρκας για έναν καθαρότερο, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο.

O «Ηλεκτρικός» Ταξιδιωτικός Οδηγός της Nissan είναι διαθέσιμος στο https://nissantravelguide.com/

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο