Έκπτωση 10% εξασφαλίζει στους πελάτες της η Hellas Direct μέσω της συνεργασίας της με τον ΗΡΩΝΑ, την κορυφαία εταιρία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας. 

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες ΗΡΩΝ έχουν πλέον τη δυνατότητα είτε να ασφαλίσουν για πρώτη φορά είτε να ανανεώσουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους στην Hellas Direct για το αυτοκίνητό τους αλλά και τα αυτοκίνητα των μελών της οικογένειάς τους, και να πετύχουν  έκπτωση 10%.  

Η συνεργασία μόλις ξεκίνησε και το σύνθημα είναι: Μπες στην πρίζα!

Η προσφορά ισχύει για κάθε νέο συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου και για ανανεώσεις ήδη υφιστάμενων ασφαλιστηρίων συμβολαίων με ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου τους 6 μήνες.

Πώς δουλεύει

Ο πελάτης ΗΡΩΝ μπορεί να βρει στη σελίδα heron.gr ή στο myΗΡΩΝ app τη συνεργασία της ΗΡΩΝ με την Hellas Direct. Από εκεί θα οδηγηθεί στη σελίδα της Hellas Direct, όπου μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου που θέλει και με  όποιες επιπλέον καλύψεις επιθυμεί και με ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου  τους 6 μήνες. Ο εκπτωτικός κωδικός θα εφαρμοστεί αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. 

Στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της, η Hellas Direct  βασίζεται στην τεχνολογία και επιδιώκει την άνετη και ήρεμη εμπειρία των ασφαλισμένων καθώς και την εξαιρετικά γρήγορη αποζημίωσή τους. Διαθέτει γραμμή ζημιών που λειτουργεί όλο το 24ωρο, συνδέεται ηλεκτρονικά με πάνω από 2.000 συνεργεία, ενώ κλείνει πάνω από τις μισές ζημιές της έως και σε μία μέρα. Έχει την υποστήριξη κορυφαίων επενδυτών, όπως της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), του IFC (Παγκόσμια Τράπεζα) και της Portage Ventures, ενώ φέτος διακρίθηκε για τρίτη φορά από τους Financial Times ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης.

Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1ο ιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας. Λειτουργεί δύο (2) μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582 MW. Περισσότεροι από 300.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Με την εγγύηση του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, του μεγαλύτερου Έλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως, ο ΗΡΩΝ καινοτομεί και δημιουργεί νέα προγράμματα και υπηρεσίες με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών και την προστασία του περιβάλλοντος.