Η Skoda Auto θα παρουσιάσει το Enyaq Coype iV, σε μία διαδικτυακή παγκόσμια πρεμιέρα, σήμερα Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022, στις 17.00 ώρα Ελλάδας. Η εκδήλωση, παραδοσιακά οργανωμένη για τον ειδικό Τύπο, θα είναι στην προκειμένη περίπτωση ανοικτή και στο κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της μάρκας αλλά και όσους ενδιαφέρονται γενικότερα για τη σύγχρονη αυτοκίνηση και ειδικά την ηλεκτροκίνηση, να γνωρίσουν το νέο μοντέλο.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση Skoda-virtual-event.com. Το website βρίσκεται ήδη «στον αέρα», προβάλλοντας μία σειρά από videos που προσφέρουν μία πρόγευση του νέου μοντέλου. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί live και στα social media κανάλια της μάρκας (Facebook καιTwitter).

Από το πρώτο υλικό που έχει δώσει στη δημοσιότητα η μάρκα, το ηλεκτρικό κουπέ μοντέλο ξεχωρίζει από τον κορυφαίο του αεροδυναμικό συντελεστή, Cd 0,234, όπως παρουσιάζεται και στο σχετικό video (vimeo.com). Πρόκειται για το νέο μέλος στην οικογένεια Enyaq iV μοντέλων, που περιλαμβάνει τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Skoda που βασίζονται στην αρθρωτή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση (MEB) του VW Group.

Τα Enyaq iV διαθέτουν προηγμένα ηλεκτρικά κινητήρια συστήματα και μπαταρίες, με μεγάλη ενεργειακή απόδοση που προσφέρουν αυτονομία που ξεπερνά τα 525 χιλιόμετρα. Ξεχωρίζουν από το αεροδυναμικό εξωτερικό design, το μοντέρνο εσωτερικό, την ευρεία χρήση ανακυκλωμένων υλικών, τους άφθονους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και τις πολλές Simply Clever λύσεις για την ευκολία και άνεση οδηγού και επιβατών.