Το ενδιαφέρον του για το Fernando Alonso ο οποίος ανακοινώθηκε από την McLaren για τα επόμενα χρόνια εξέφρασε ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff.

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, o Wolff απαντώντας στην ερώτηση για το πού βρίσκονται οι συζητήσεις επέκτασης του συμβολαίου του Hamilton είπε: «Δεν υπάρχει βιασύνη, θα το συζητήσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είμαι αισιόδοξος. Η προτεραιότητα είναι να συνεχίσουμε με τους οδηγούς μας. Εάν δεν είναι δυνατό, τότε ο Alonso θα είναι η 1η εναλλακτική και υπάρχει και ο Bottas».

Το πρώτο είναι ότι ο Hamilton δεν φαίνεται να φεύγει από την Mercedes. Είναι η ομάδα που θα έχει τον πρώτο λόγο για τα επόμενα χρόνια, και αυτό το ξέρει ο Hamilton. Δύσκολα θα δει κάτι άλλο.

Πέρα από αυτό ο Wolff βρήκε την ευκαιρία να φέρει και μια μικρή αναμπουμπούλα στην McLaren. Από το στόμα του Ron Dennis ακούστηκε ότι ο Alonso έχει ένα 3ετές συμβόλαιο με την McLaren που δεν έχει καμία ρήτρα αποδέσμευσης. Ούτε προσωπικές συμφωνίες που είχε στη Ferrari, ούτε κάποιες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Και έχουμε και τον Bottas που τον έβαλε στην κουβέντα.

Πριν από λίγο καιρό ο Bottas είχε μάνατζερ τον Wolff, αλλά όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι πλέον δεν έχουν άμεση σχέση. Ευκαιρία να φέρει και λίγη ανακατωσούρα στην επικίνδυνη Williams.

Πηγή: gocar.gr