Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον εαυτό του ο Στέφανο Ντομενικάλι… Το αφεντικό της σκουντερία τόνισε πως δεν είναι ο ίδιος το πρόβλημα για την υποτονική απόδοση της Ferrari, δηλώνοντας πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του.

Ακόμη, ο Ντομενικάλι επισήμανε πως την επόμενη σεζόν θα έχουν ακόμη ένα σημαντικό εργαλείο στη διάθεσή τους, αναφερόμενος στην αεροδυναμική σήραγγα.

«Δεν είμαι ο προπονητής της Ferrari, είμαι διευθυντής της ομάδας. Αυτή είναι η διαφορά με το ποδόσφαιρο, αν δεν παίρνεις νίκες, διώχνεις τον προπονητή. Αυτό όμως δεν ισχύει στη Ferrari. Δεν θα κερδίσεις ένα γκραν πρι αν διώξεις τον Ντομενικάλι. Σίγουρα το αφεντικό μου μπορεί να το κάνει αν θέλει, αλλά στην Ιταλία συνηθίζουν να λένε “όταν αφήνεις έναν δρόμο που ξέρεις, ο άλλος μπορεί να είναι χειρότερος”.

Εγώ κάνω ότι έχω πει, να δίνω τις καλύτερες οδηγίες στον κόσμο που δουλεύει στο μονοθέσιο, στο σχεδιασμό του γενικά στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Ο Ντομενικάλι δεν είναι το πρόβλημα. Είναι αυτός που έρχεται πρώτος στη δουλειά και φεύγει τελευταίος και είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της ομάδας», δήλωσε το αφεντικό της σκουντερία.

Πηγή: sport-fm.gr