Συνάντηση Αυγενάκη με FIA: Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης για το Ράλι Ακρόπολις και άλλες διοργανώσεις

«Να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας προς όφελος της χώρας και της εθνικής οικονομίας»


AUTO
22:51
28/11/2019
Συνάντηση Αυγενάκη με FIA: Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης για το Ράλι Ακρόπολις και άλλες διοργανώσεις
2
loading

O υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκη, συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της FIA στα γραφεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θεσμικά θέματα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα, αλλά και την επαναφορά του Ράλι Ακρόπολις.

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός συνομίλησε με τον Αντιπρόεδρο της Federation Internationale de l’Automobile, Hermann Tomczyk και τη νομική σύμβουλο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, Severine Hilweg, στο Παρίσι.

Συζητήθηκαν θεσμικά θέματα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα, την επαναφορά του Ράλι Ακρόπολις στο διεθνές καλεντάρι, αλλά και την αξιοποίηση της πολύτιμης γνώσης της FIA στον τομέα της βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας.

Ο κ. Αυγενάκης, μετά το πέρας της συνάντησης με τα στελέχη της FIA, δήλωσε: «Επιδιώκουμε την εξέλιξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, αναγνωρίζουμε την εγχώρια προσπάθεια αναδιοργάνωσης της ΟΜΑΕ και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε μια Οργανωτική Επιτροπή με εκπροσώπους από όλη την κοινότητα του αγωνιστικού αυτοκινήτου, στην κατεύθυνση της επαναφοράς του Ράλι Ακρόπολις και στην προσέλκυση μεγάλων γεγονότων και διοργανώσεων.

Με τη σημερινή συνάντηση χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, για να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας σε επίπεδο διεθνών διοργανώσεων προς όφελος της χώρας και της εθνικής οικονομίας. Αλλά και προς όφελος της κοινωνίας, δίνοντας βαρύτητα στον τομέα της οδικής ασφαλείας που φιλοδοξούμε να αποτελέσει κομβικό πυλώνα συνεργασίας».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar εδω ο κοσμος καιγεται

    και ο αυγενακης χτενιζεται...

  2. avatar mind the gap

    Χτίσε σχέσεις εμπιστοσύνης παιχταρα μου.
    Σαν κι αυτές με το αντί ντόπινγκ κοντρόλ ένα πράγμα....
    Η επιτομή της εμπιστοσύνης είσαι...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει