H Cupra ξεκινάει συνεργασία με την Μπαρτσελόνα και γίνεται ο επίσημος Automotive & Mobility Partner της ισπανικής ομάδας για τις επόμενες πέντε αγωνιστικές περιόδους.

Αυτή η συμφωνία βασίζεται σε τρεις στρατηγικούς πυλώνες. Πρώτον, και οι δύο εταίροι προέρχονται από τη Βαρκελώνη και έχουν ως κοινό όραμα την ενίσχυση της εικόνας της σε όλο τον κόσμο. Δεύτερον, και οι δύο πλευρές προσπαθούν να προωθήσουν τα νέα ταλέντα και την καινοτομία. Τέλος, και οι δύο μοιράζονται τις αξίες του πάθους, της φιλοδοξίας και του επαγγελματισμού.

Από αυτήν την άποψη, η συνεργασία μεταξύ της ισπανικής μάρκας και της θρυλικής καταλανικής ομάδας θα συμβάλλει στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για οπαδούς σε όλο τον κόσμο, καθώς και στην ανάπτυξη σχεδίων αστικής κινητικότητας γύρω από το στάδιο «Camp Nou».

Εκτός από αποκλειστικός Official Automotive and Mobility Partner, η Cupra θα γίνει ένας από τους Παγκόσμιους Επίσημους Συνεργάτες της FC Barcelona. Οι δύο συνεργάτες μοιράζονται το ίδιο DNA σε ένα σύγχρονο όραμα που βασίζεται στο μοναδικό στυλ και στην αναγνώριση της αξίας των επιδόσεων.

Αυτή η ειδική συνεργασία θα περιλαμβάνει προβολή στον χώρο γύρω από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου καθώς και Cupra VIP Box στο «Camp Nou» για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπαρτσελόνα. Μια ειδικά διαμορφωμένη περιοχή αναμένεται, επίσης, να δημιουργηθεί έξω από το γήπεδο για τους οπαδούς της ομάδας, προκειμένου να ανακαλύψουν την μάρκα.

Επιπλέον, προκειμένου να προωθηθεί η καινοτομία στον τομέα της κινητικότητας, οι Seat, Cupra και «μπλαουγκράνα» θα αναπτύξουν από κοινού λύσεις micro-mobility και electro-mobility γύρω από το «Camp Nou». Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου θα λειτουργήσουν ως εργαστήριο δοκιμών για σχέδια αστικής κινητικότητας στη Βαρκελώνη.

Νίκος Τσάδαρης