Διπλή διάκριση της Mercedes-Benz Ελλάς στα «Event Awards 2019»

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου


AUTO
14:08
12/07/2019
Διπλή διάκριση της Mercedes-Benz Ελλάς στα «Event Awards 2019»
loading

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την εκδήλωση παρουσίασης της νέας A-Class στη Μαρίνα Φλοίσβου, όπου το μοντέλο είχε τοποθετηθεί σε μία εντυπωσιακή πλωτή εξέδρα, ενώ ο Έλληνας star Σάκης Ρουβάς έδωσε συναυλία για τον εορτασμό του γεγονότος, ελεύθερη για το κοινό.

Η εκδήλωση αυτή, απέφερε στη Mercedes-Benz Ελλάς δύο χρυσά βραβεία στο θεσμό «Event Awards 2019» που διοργανώνει κάθε χρόνο η Boussias Comunications και έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες πρακτικές στο σχεδιασμό, στην επικοινωνία, στην παραγωγή και στην υλοποίηση θεματικών εκδηλώσεων στη χώρα μας.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου, η εισαγωγική εταιρία απέσπασε δύο χρυσά (Gold) βραβεία στις κατηγορίες:

Best Brand & Experiences - Λανσάρισμα Υπηρεσίας / Προϊόντος

Event Partners / Suppliers - Κατασκευή Περιπτέρων / Ειδικές Κατασκευές / Stage Design / Booth Design

Στην εκδήλωση τηv Εταιρία εκπροσώπησαν ο Sales & Marketing Director MB Cars κ. Νίκος Πρέζας, o Marketing & Communication Senior Manager κ. Παναγιώτης Ριτσώνης και η MB Cars & smart Below the Line Marketing κα Αναστασία Μπίτσικα, οι οποίοι είχαν την ευθύνη για την επιτυχημένη έκβαση της εκδήλωσης στη Μαρίνα Φλοίσβου, μαζί με τους συνεργάτες της Mercedes-Benz Ελλάς, Magna Events.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει