Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν δεν την έχεις «πάθει» ο ίδιος στο παρελθόν, τότε σίγουρα έχεις ακούσει ιστορίες για την «ποιότητα» εξυπηρέτησης και την «αξιοπιστία» που χαρακτηρίζει τους επαγγελματίες αλλά και τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα… Το πρόβλημα είναι χρόνιο, και μια έρευνα του 2016 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή απλά επιβεβαιώνει ότι τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα αποτελούν την 2η πιο αναξιόπιστη αγορά πανευρωπαϊκά, αμέσως μετά το κρέας!

Τα προβλήματα είναι γνωστά:

  1. Το φαινόμενο των γυρισμένων χιλιομέτρων όπου πληρώνουμε κάτι πολύ ακριβότερα από ότι πραγματικά αξίζει
  2. Τα σοβαρά ατυχήματα του παρελθόντος που κάνουν ένα αυτοκίνητο να χάσει τις εργοστασιακές προδιαγραφές ασφαλείας
  3. Η κακή συντήρηση του αυτοκινήτου που αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια και θα πρέπει να πληρώσουμε μεγάλα ποσά για επισκευές

Σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις το αυτοκίνητο είναι δύσκολο να μεταπουληθεί και μακροπρόθεσμα τα χρήματα που θα έχουμε χάσει από μια τέτοια αγορά, θα είναι σημαντικά πολλά.

Πώς ελέγχεται η αξιοπιστία ενός μεταχειρισμένου

Όλα βασίζονται στη διαδικασία ώστε να διαπιστωθεί η σωστή μηχανική κατάσταση, τα πραγματικά χιλιόμετρα, τα έγκυρα έγγραφα και το ιστορικό ατυχημάτων. Η Spotawheel αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα ξεχωριστά ακολουθώντας μία αυστηρή διαδικασία ελέγχων που περιλαμβάνουν

  • μηχανικά, ηλεκτρικά και ενεργητική ασφάλεια
  • φανοποιεία και εντοπισμό σοβαρών επισκευών
  • έλεγχος ιστορικού ατυχημάτων
  • επιβεβαίωση του πραγματικού βιβλίου service

Η εμμονή στην ποιότητα και η συνέπεια στην διαδικασία των αυστηρών ελέγχων κατατάσσουν τη Spotawheel στις πιο αξιόπιστες εμπορίες στην Ελλάδα και είναι χαρακτηριστικό, ότι το 20% των πωλήσεων της εταιρίας γίνονται καθαρά online, χωρίς ο μελλοντικός ιδιοκτήτης να έχει δει το αυτοκίνητο από κοντά!

Εσύ πως θα είσαι σίγουρος ότι όλα γίνονται όπως σου λένε;

Η Spotawheel αποδεικνύει την κορυφαία ποιότητα των αυτοκινήτων της παρέχοντας:

  1. Έως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση σε κάθε αυτοκίνητο για απόλυτο… peace of mind!
  2. Γραπτό τεχνικό έλεγχο που περιγράφει αναλυτικά την κατάσταση κάθε σημείου.
  3. 7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής χρημάτων για οποιονδήποτε λόγο για να μην φοβάσαι να αγοράσεις ακόμα και online ένα Spotawheel αυτοκίνητο!

Ειδικά με τα 5 Χρόνια Εγγύηση, κάτι πολύ ξεχωριστό στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, η Spotawheel διαφοροποιείται και ενισχύει την θέση της στην αγορά ως μία κορυφαία και αξιόπιστη επιλογή για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου!! Στο online showroom της εταιρίας, στο www.spotawheel.gr, θα βρει κάποιος πιστοποιημένα αυτοκίνητα με φωτογραφίες, βίντεο, λεπτομερείς πληροφορίες ενώ μπορεί να κλείσει test drive για να τα δει από κοντά!