Πρόκειται για την έκδοση «Monaco Grand Prix», που έχει διάφορα «καλούδια» ώστε το ήδη κορυφαίο Megane RS να γίνει ακόμη πιο ποθητό!

Μπορεί η απόδοση του συλλεκτικού «Renault Megane R.S. 250 Monaco Grand Prix Limited Edition» να έχει παραμείνει στους 250 ίππους και τα 340 Nm ροπής, από το υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο μοτέρ των 2,0 λίτρων, όμως η Renault έχει πάντα τον τρόπο της ώστε να δημιουργεί μια διαφορετική έκδοση.

Έτσι το μοντέλο που θα διατεθεί συνολικά σε μόλις 50 αντίτυπα, θα είναι βαμμένο αποκλειστικά στη λευκή απόχρωση των φωτογραφιών που ακολουθούν, ενώ θα υπάρχουν λεπτομέρειες σε σκούρα απόχρωση την οποία η Renault ονομάζει Piano Black, όπως οι εξωτερικοί καθρέπτες, μέρος του εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, ενώ το μοντέλο θα έχει διαφορετικής σχεδίασης ζάντες μεγέθους 19 ιντσών.

Εσωτερικά, η έκδοση που είναι αφιερωμένη στον αγώνα του Monaco, θα φέρει μεγάλη πανοραμική οροφή, νέες επενδύσεις, νέες ραφές στα μπάκετ καθίσματα ώστε να εξασφαλίζεται διχρωμία αλλά και να ενισχύεται ο δυναμισμός του εσωτερικού, ενώ εξωτερικά το σύνολο συμπληρώνεται με κόκκινες δαγκάνες στο σύστημα πέδησης με τις τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo, καθώς και εμπρός φωτιστικά που περιστρέφονται και υιοθετούν τεχνολογία bi-xenon. Τέλος, η τιμή του ορίζεται στα 48.990 δολάρια στο εξωτερικό.

Πηγή: autotriti.gr