Ο Φερνάντο Αλόνσο εξέφρασε την άποψη ότι η Ferrari πρέπει να βελτιωθεί, ώστε να φτάσει το μονοθέσιο στο ανώτατο επίπεδο απόδοσης που μπορεί να φτάσει.

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στην Αυστραλία, ο Αλόνσο κατάφερε να πάρει την 4η θέση, ενώ ο Μάσα τερμάτισε 7ος. Με τα αποτελέσματα αυτά, σε καμία περίπτωση η ιταλική ομάδα, δεν θα καταφέρει να επιστρέψει στους τίτλους, γεγονός που παραδέχεται και ο ισπανός πιλότος της ομάδας, Φερνάντο Αλόνσο.

«Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε το επίπεδο της εμφάνισής μας, αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι στο τέλος, το αποτέλεσμα του αγώνα δεν ήταν καταστροφικό», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ferrari ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος στη συνέχεια είπε:

«Θα έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές στο μονοθέσιο, αλλά δεν θα είναι κάτι το σημαντικό ή δεν θα είναι κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει το κλειδί για την πρόοδο μας. Πιστεύω ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δική μας δουλειά, ώστε να καταλάβουμε πώς θα κάνουμε την 150 Italia να φτάσει στο ανώτατο επίπεδό της».

Πηγή: auto24.gr