Χωρίς κανένα επεισόδιο και ειρηνικά διαλύθηκαν οι συγκεντρωθέντες μπροστά από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

Λιγότερα από σαράντα άτομα, καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης, εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους προς τους Αγανακτισμένους της Ελλάδας που διαδηλώνουν κατά των εξοντωτικών μέτρων λιτότητας, όπως αναφερόταν σε σχετικό φυλλάδιο που διένεμαν στους περαστικούς.

Τα άτομα που έλαβαν μέρος στην ειρηνική αυτή εκδήλωση, ανάμεσά τους και ομογενείς πανεπιστημιακοί, κρατούσαν ελληνικές και αμερικανικές σημαίες, καθώς και σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας. Επίσης, κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα (ελληνικά και αγγλικά) υποστήριξης στον ελληνικό λαό, κατά των μέτρων λιτότητας και του μνημονίου.

Οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία ατόμων και όχι ομογενειακών φορέων, παρέδωσαν στο Γενικό Προξενείο της χώρας μας ψήφισμα που απευθύνεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στους προέδρους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, στους ανεξάρτητους βουλευτές, αλλά και προς τα ΜΜΕ.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις με τους Αγανακτισμένους στους δρόμους