Την δική τους παμπ έχουν πλέον οι σκύλοι στην Βρετανία. Η παμπ Bellflower στο Lancashire έχει καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης για σκύλους το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει μενού ειδικά για τους τετράποδους σκύλους.Το 2022, η παμπ ανακηρύχθηκε η καλύτερη για σκύλους από τα Great British Pub Awards και έχει προταθεί στην ίδια κατηγορία και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Το μενού «A La Barke» στην παμπ περιλαμβάνει λουκάνικα, μπιφτέκια, ακόμη και γαρίδες και σκύλοι όλων των μεγεθών καλούνται να απολαύσουν την εμπειρία με μερίδες που κυμαίνονται από «Φλυτζάνι τσαγιού» ​​έως «Great Dane». «Κάθε επίσκεψη είναι μοναδική. Προσέχουμε ξεχωριστά το κάθε σκυλί ως μέλος της οικογένειας, όπως αρμόζει. Και συνεχίζουν να έρχονται με χαρούμενες μουσούδες και κουνιστές ουρές», λέει η ιδιοκτήτρια.

Τα σκυλιά μπορούν επίσης να φάνε το δικό τους κυριακάτικο μεσημεριανό ενώ οι ιδιοκτήτες τους επιλέγουν το δικό τους. Ωστόσο, αν ο σκύλος θέλει απλώς ένα σνακ στο μπαρ, μπορεί να επισκεφτεί το μπαρ και να φάει κοτομπουκιές και γουρουνόπουλα.

Μπαρ με… ποτά χωρίς αλκοόλ

Η παμπ διαθέτει επίσης δύο μπαρ με μπύρα, τζιν και κρασί, χωρίς αλκοόλ, ειδικά φτιαγμένα για σκύλους, ενώ διοργανώνει ακόμα και πάρτι γενεθλίων για τους χαριτωμένους τετράποδους φίλους του ανθρώπου. Επιπλέον, υπάρχουν ειδικοί χώροι όπου ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάτσει μαζί με τον σκύλο του και να πιει το ποτό του, εάν δε θέλει να τον αφήσει μόνο. Ο κήπος της παμπ μπορεί να φιλοξενήσει έως και 150 καλεσμένους που πάνε εκεί ώστε να αφήσουν τα σκυλιά τους να παίξουν αλλά και να απολαύσουν το ποτό τους.