Ζευγάρι στις Φιλιππίνες αψήφησε τον τυφώνα Ντοκσούρι που πλήττει τη χώρα και τις πλημμύρες που έχει προκαλέσει και παντρεύτηκε σε εκκλησία.

Σε βίντεο που έχει γίνει viral μέσα από τα social media φαίνεται ένας άνδρας και μια γυναίκα μαζί με τους καλεσμένους στο μυστήριο να περπατούν μέσα σε μια πλημμυρισμένη εκκλησία, ενώ το νυφικό της νύφης επιπλέει στο νερό που ξεπερνάει το ύψος του αστραγάλου.

Τουλάχιστον 39 νεκροί και πάνω 400.000 εκτοπισμένοι

Κι ενώ το κλιπ δείχνει μια χαρούμενη στιγμή και πως οι κάτοικοι προσπαθούν να συνεχίσουν τις ζωές τους, η πραγματικότητα στις Φιλιππίνες είναι ζοφερή. Από την περασμένη Τετάρτη όταν και ο τυφώνας Ντοκσούρι χτύπησε το βόρειο τμήμα της χώρας, έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 39 άνθρωποι – οι 19 από αυτούς έπειτα από ανατροπή του πλοιαρίου στο οποίο επέβαιναν – ενώ άλλοι 400.000 αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να βρουν ασφαλές καταφύγιο.

Άνεμοι που έπνεαν με ταχύτητα έως και 175 χλμ/ώρα καταγράφηκαν στα ανοικτά των βόρειων ακτών της νήσου Λουζόν.

Ο τυφώνας προβλέπεται πως θα εξασθενήσει στη Νότια Σινική Θάλασσα, κατευθυνόμενος προς τη νοτιοανατολική Κίνα, όπου αναμένεται να φθάσει το πρωί της Παρασκευής. Οι κινεζικές αρχές έχουν εκδώσει προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.