Η vegan influencer της δίαιτας της ωμής τροφής Zhanna Samsonova μοιράστηκε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στο Instagram λίγες ημέρες πριν από τον φερόμενο «θάνατο από ασιτία» στις 21 Ιουλίου. «Η ζωή δεν έχει νόημα, αλλά αξίζει να τη ζεις, αρκεί να αναγνωρίζεις ότι δεν έχει νόημα», έγραψε η 39χρονη Samsonova σε ένα story στο Instagram πριν από δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τη New York Post.

Το μήνυμα έχει γραφτεί πάνω από μια φωτογραφία της γαλανομάτας καλλονής -η οποία συγκέντρωσε 27,6 εκατομμύρια προβολές στο TikTok ως Zhanna D’Ar. Η ίδια έχει μια σοκαρισμένη έκφραση στο πρόσωπό της, φοράει καπέλο του μπέιζμπολ στο κεφάλι της και γυαλιά ηλίου στο πρόσωπό της.

Εκτός από τις αποθηκευμένες ιστορίες της, η Samsonova δεν είχε δημοσιεύσει στο Instagram ή το Facebook της εδώ και επτά εβδομάδες – και το TikTok της ήταν ανενεργό για ένα χρόνο και πέντε μήνες.

Παρά την απουσία νέου περιεχομένου, η αυτοαποκαλούμενη σεφ ωμών τροφών διατηρούσε χιλιάδες οπαδούς σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι λογαριασμοί της Ρωσίδας έχουν γεμίσει με συλλυπητήρια μηνύματα από τότε που η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η food influencer φέρεται να «πέθανε από ασιτία και εξάντληση» αφού συντηρήθηκε αποκλειστικά με μια δίαιτα εξωτικών φρούτων στη Μαλαισία, δήλωσαν στο Newsflash φίλοι και συγγενείς της.

Η μητέρα της Samsonova απέδωσε το θάνατο της κόρης της σε «λοίμωξη που μοιάζει με χολέρα». Ωστόσο, η επίσημη αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή.