Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία της Πάφου σε μια 42χρονη γυναίκα από τη Ρωσία, καθώς η 10χρονη κόρη της πνίγηκε σε πισίνα έπαυλης στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων, όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, η νεκροτομή επί της σορού της 10χρονης ολοκληρώθηκε στο Νεκροτομείο του ΓΝ Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Ορθόδοξο Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα και ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος.

Σημειώνεται ότι, όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι το 10χρονο κοριτσάκι ήταν αυτιστικό και η 42χρονη μητέρα συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης για τα αδικήματα της γυναικτονίας, πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης και απερίσκεπτης πράξης και τελεί υπό κράτηση στο Νοσοκομείο Πάφου.

Το χρονικό

Χθες γύρω στις 16:10 ενημερώθηκε η Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο σε πισίνα έπαυλης στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων, από επισκέπτες οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι στην έπαυλη και κατά την άφιξή τους φέρονται να εντόπισαν την ένοικο αναίσθητη και το παιδί της στο πάτο της πισίνας.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου επισκέφτηκαν τη σκηνή μεταξύ των οποίων ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής, ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου, υπεύθυνος υπαίθρου, και ο υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου.

Διαπιστώθηκε ότι στην εν λόγω έπαυλη διέμεναν ως επισκέπτες από τις 15 Ιουλίου, 42χρονη γυναίκα από τη Ρωσία μαζί με το 10χρονο κοριτσάκι της.

Το κοριτσάκι ανασύρθηκε από την πισίνα με τη βοήθεια μελών της Πυροσβεστικής ενώ η 42χρονη, η οποία εξακολουθούσε να είναι αναίσθητη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Όπως διαπιστώθηκε, αυτή φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ακολούθως η σκηνή εξετάστηκε και παραλήφθηκαν τεκμήρια και έγινε φωτογράφιση και βιντεογράφιση της σκηνής.

Η 42χρονη, είπε ο κ. Νικολάου, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τελεί υπό κράτηση στο ΓΝ Πάφου φρουρούμενη από αστυνομικούς λόγω της κατάστασης της υγείας της αφού υπέστη κρίση πανικού. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.