Άλλη μια φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές του Τέξας, ένα ζευγάρι κατηγορείται, καθώς φέρεται να απήγαγε μια 18χρονη γυναίκα, να την αλυσόδεσε σε ένα κρεβάτι μέσα στο σπίτι τους και να τη βίαζε επί εβδομάδες.

Ο 31χρονος Jose Reyes και η 29χρονη Jaqueline Macias συνελήφθησαν, όταν το φερόμενο ως θύμα κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι του ζευγαριού στο Χιούστον μέσω ενός παραθύρου το βράδυ της Κυριακής. Ύστερα, έτρεξε από πόρτα σε πόρτα για να ειδοποιήσει τους γείτονες, όπως ανέφερε το nypost.com.

Όπως δήλωσε ο αστυνόμος της κομητείας Χάρις Μαρκ Χέρμαν, η ταραγμένη γυναίκα είπε στις αρχές ότι είχε συναντήσει τον ύποπτο άνδρα σε άγνωστη τοποθεσία πριν από περίπου ένα μήνα και ότι την έπεισε να έρθει στο σπίτι του. «Το όλο σενάριο ανατράπηκε σχεδόν αμέσως. Την κράτησαν αιχμάλωτη κατευθείαν, την έδεσαν και την κράτησαν σε ένα δωμάτιο για περίπου 30 ημέρες», δήλωσε ο Herman σε συνέντευξη Τύπου. «Κάποια στιγμή, αφού ουσιαστικά άρχισαν να την κρατούν παρά τη θέλησή της, άρχισαν να την κακοποιούν σεξουαλικά και να της κάνουν κι άλλα πράγματα», είπε χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Όταν η 18χρονη συνειδητοποίησε, το βράδυ της Κυριακής, ότι ο Reyes και ο Macias είχαν φύγει από το σπίτι τους, κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και να το σκάσει από το παράθυρο. Μόλις ελευθερώθηκε, το θύμα, που ήταν ξυπόλητο, άρχισε να παρακαλάει τους γείτονες για βοήθεια. «Ήταν σε σύγχυση, μπερδεμένη, όπως θα ήταν ο καθένας, και ήθελε βοήθεια», δήλωσε ο Χέρμαν.

Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν, παρατήρησαν αμέσως σημάδια στα χέρια και τα πόδια της που έδειχναν ότι ήταν δεμένη. Η έφηβη μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για περίθαλψη. Η κατάστασή της δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα.

Εν τω μεταξύ, οι φερόμενοι ως απαγωγείς της συνελήφθησαν λίγο αργότερα, όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους. Ο Reyes και ο Macias κατηγορήθηκαν και οι δύο για απαγωγή, αλλά οι αρχές λένε ότι είναι πιθανό να υπάρξουν και άλλες κατηγορίες, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι ερευνητές προσπαθούν να εξακριβώσουν περισσότερα σχετικά με τη σχέση μεταξύ του θύματος και των φερόμενων ως επιτιθέμενων και αν το κορίτσι είχε δηλωθεί ως αγνοούμενο. Κατά την εμφάνισή της στο δικαστήριο τη Δευτέρα, η εγγύηση της Macias ορίστηκε στα 50.000 δολάρια, ενώ ο Reyes κρατήθηκε με εγγύηση 100.000 δολαρίων.