Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που έγραψε ιστορία στον πολιτικό χώρο της Ιταλίας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Γνωστός για την πολυτάραχη ζωή του, μπορεί κανείς να πει πως όσα έζησε ο Ιταλός «Καβαλιέρε» θα μπορούσαν να γραφτούν στις ιστορικές σελίδες της Ιταλίας.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του περιτριγυρισμένος από γυναίκες και περνώντας καλά σε πάρτι, όπως τα διάσημα «Μπούγκα Μπούγκα». Αν και οι γυναίκες που τον σημάδεψαν ήταν αρκετές, παρακάτω θα δούμε τις πιο γνωστές από αυτές.

Marta Fascina

Η τελευταία σύζυγος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν η 33χρονη Marta Fascina. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πέρυσι, σε έναν γάμος ο οποίος εκτιμάται ότι κόστισε τουλάχιστον 400.000 ευρώ.

Francesca Pascale

Η Francesca Pascale υπήρξε η αρραβωνιαστικιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πριν παντρευτεί τη Marta Fascina, με την οποία κράτησε σχέση για 7 ολόκληρα χρόνια.

Veronica Lario

Η δεύτερη σύζυγος του «Καβαλιέρε» ήταν η Veronica Lario. Ο γάμος τους έγινε το 1990, ενώ χώρισαν το 2012, με εκείνον να την πληρώνει 48 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Άλλες κοπέλες που βρέθηκαν κοντά με τον Ιταλό άντρα, μεταξύ άλλων, ήταν και η Nikol Minetti, η οδοντίατρος – show girl που ο Μπερλουσκόνι γνώρισε σε έναν οδοντιατρικό έλεγχο και της πρότεινε να συμμετάσχει στο κόμμα του στις εκλογές, αλλά και να γίνει τοπικός σύμβουλος στη Λομβαρδία

Και η Mara Carfagnia, πρώην μοντέλο και υποψήφια Miss Italy, η οποία διετέλεσε υπουργός Ισότητας στην Ιταλία.