Ο ιδρυτής του Cash App, Bob Lee, φέρεται να συμμετείχε σε έναν υπόγειο πάρτι με σεξ και ναρκωτικά, κάτι που φαίνεται πως έπαιξε ρόλο στο θάνατό του στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με νέα έκθεση.

Η αυτοψία του 43χρονου τιτάνα της τεχνολογίας αποκάλυψε ότι είχε κοκαΐνη, κεταμίνη και αλκοόλ στον οργανισμό του, όταν μαχαιρώθηκε πολλές φορές σε ένα πάρκινγκ στο Σαν Φρανσίσκο τον Απρίλιο. Στον οργανισμό του Lee βρέθηκε, επίσης, το αντιαλλεργικό φάρμακο λεβοκετιριζίνη. Σύμφωνα με την κλινική, το φάρμακο αυτό μπορεί να έχει άσχημες αντιδράσεις με το αλκοόλ και την κεταμίνη.

Ο ύποπτος δολοφόνος του Lee, ένας επιχειρηματίας εξωτερικής ανάθεσης της Bay Area, ο 38χρονος Nima Momeni, φέρεται να τον μαχαίρωσε, επειδή διασκέδαζε στο συγκεκριμένο πάρτι πολύ σκληρά με την αδελφή του. Ένας μάρτυρας δήλωσε στην αστυνομία ότι ο Momeni και ο 43χρονος Lee διαπληκτίστηκαν νωρίτερα το βράδυ, με τον ύποπτο δολοφόνο να έρχεται στα χέρια με τον μεγιστάνα της τεχνολογίας, επειδή φέρεται να έκανε χρήση ναρκωτικών με την αδελφή του.

Η ερωτική περίπτυξη που απέβη μοιραία

Ο Lee ήταν μέλος μιας πλούσιας κλίκας, γνωστής ως «The Lifestyle», όπως αναφέρεται στο foxnews.com. Το ίδιο και η 37χρονη Khazar Momeni, η αδελφή του υπόπτου ως δολοφόνος και σύζυγος ενός πλαστικού χειρουργού.

Ο αδελφός της Khazar Momeni, ο Nima Momeni, ο οποίος είναι φυλακισμένος στο Σαν Φρανσίσκο και δεν του έχει ακόμη απαγγελθεί κατηγορία, ήταν και ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών αλλά όχι μέλος της αποκλειστικής ομάδας. Εκτός όμως από την υποτιθέμενη περιστασιακή ερωτική σχέση με την αδελφή του Momeni, ο Lee είχε κοιμηθεί στο παρελθόν και με μία από τις πρώην του ύποπτου δολοφόνου.

Οι δικηγόροι του Khazar Momeni φέρεται να διέψευσαν τις «φήμες που κυκλοφορούν γύρω από αυτή την υπόθεση». Η αστυνομία συνέλαβε τον Momeni στις 13 Απριλίου στο σπίτι του στο Emeryville, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τη γέφυρα Bay Bridge. Από την Bay Bridge, ο Lee είχε καλέσει το 100, στις 4 Απριλίου, εκλιπαρώντας για βοήθεια, αφού μαχαιρώθηκε 3 φορές.

Ο Lee πέθανε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί πραγματοποίησαν επείγουσα θωρακοτομή, μια τομή στον θώρακα, σε μια προσπάθεια να θεραπεύσουν τα τραύματά του.